aug
1
In augustus voert de firma Dow revisiewerken uit, waarbij bepaalde onderdelen voor onderhoud gedemonteerd moeten worden. Daarvoor moeten de installaties eerst volledig leeggemaakt worden.
jul
29
Op woensdag 30 juli houdt Katoen Natie van 9u tot 10u een interne evacuatieoefening. Daarbij kunnen mogelijk de bedrijfssirenes gebruikt worden.Onder bepaalde klimatologische omstandigheden is het mogelijk dat die sirenes buiten de bedrijfsgrenzen hoorbaar zijn.
jul
24
'Vraag op tijd een school- of studietoelage aan', dat is de boodschap van de jaarlijkse campagne van het Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming. Voor het invullen van aanvraagformulieren houdtt de afdeling Studietoelagen wekelijks zitdagen
jul
24
Tussen 9 juli 2014 en 8 januari 2015 loopt het openbaar onderzoek over de ontwerpen van stroomgebiedbeheerplannen voor Schelde en Maas 2016-2021.
jul
18

Ozon is een sterk reactieve, onstabiele verbinding van drie zuurstofatomen. Het woord komt van het Griekse ozein, dat ruiken betekent. Niet zonder reden, want het gas heeft een typische geur die u soms kan ruiken in slecht geventileerde plaatsen met veel (oude) kopieermachines of na een onweer...

Alle activiteiten