aug
14
Op zondagavond 17 augustus starten werken op de E17 richting Antwerpen tussen Sint-Niklaas en Haasdonk. De rechterrijstrook krijgt een nieuwe top- en onderlaag van net voorbij complex Sint-Niklaas-Centrum tot vlak na complex Haasdonk
aug
14

Op dinsdag 19 augustus viert Beveren de 400ste verjaardag van de hernieuwing van het Octrooi dat Beveren het recht gaf om iedere dinsdag bij het ochtendkrieken een markt te houden. Er is een heel feestprogramma ingevuld.  U bent uiteraard van harte welkom !

aug
11
De gemeente Beveren is financieel gezond en behoort tot de betere leerlingen van de klas. Dat zegt het gemeentebestuur van Beveren in een reactie op een artikel in De Standaard waarin gesteld wordt dat Beveren in de top-5 staat van gemeenten met de zwaarste schuldenlast.
aug
8
Ter gelegenheid van het Feest van O.L.Vrouw Hemelvaart zijn een aantal gemeentelijke diensten één of meerdere dagen gesloten. Voor andere diensten geldt een speciale dienstregeling.
aug
4
Vanaf 4 augustus, exact de dag waarop 100 jaar geleden het Duitse leger België binnenviel, is de blog over Beverenaars in de 1e Wereldoorlog officieel online. Gedurende de komende vier jaar kan men via deze blog meer te weten komen over hoe authentieke maar ook fictieve Beverenaars elk op hun eigen...
Alle activiteiten