feb
12
Kasteel Hof ter Welle in Beveren krijgt momenteel een heuse opfrisbeurt. Na een eerdere restauratie rond de eeuwwisseling lag het bouwwerk er geruime tijd verlaten bij. In 2013 besliste de gemeente Beveren om het kasteel een nieuwe bestemming te geven en om te vormen tot erfgoedhuis.
feb
8
Momenteel woedt een hevige storm in onze regio, die tussen 17 en 18 uur zijn volle beslag zal krijgen met mogelijk windsnelheden tot 110 km/u. De gemeente Beveren raadt iedereen aan om weg te blijven uit de gemeentelijke parken zoals Cortewalle, Hof ter Saksen en het park van Kallo.
feb
8
De werken aan de Kieldrechtsluis zitten in de laatste rechte lijn. Het verkeer over de Kieldrechtsluis opnieuw mogelijk zijn vanaf maandag 21 maart.
feb
8
Op vrijdag 12 en zaterdag 13 februari zijn de diensten Bevolking en Burgerlijke Stand gesloten wegens een interne verhuis.
feb
5
Naar aanleiding van de televisieserie 'Den Elfde van den Elfde' stelde Toerisme Oost-Vlaanderen een nieuwe fietsbrochure voor in de polders van het Waasland rond Prosperdorp.
Alle activiteiten