jul
29
Op woensdag 30 juli houdt Katoen Natie van 9u tot 10u een interne evacuatieoefening. Daarbij kunnen mogelijk de bedrijfssirenes gebruikt worden.Onder bepaalde klimatologische omstandigheden is het mogelijk dat die sirenes buiten de bedrijfsgrenzen hoorbaar zijn.
jul
24
'Vraag op tijd een school- of studietoelage aan', dat is de boodschap van de jaarlijkse campagne van het Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming. Voor het invullen van aanvraagformulieren houdtt de afdeling Studietoelagen wekelijks zitdagen
jul
24
Tussen 9 juli 2014 en 8 januari 2015 loopt het openbaar onderzoek over de ontwerpen van stroomgebiedbeheerplannen voor Schelde en Maas 2016-2021.
jul
18

Ozon is een sterk reactieve, onstabiele verbinding van drie zuurstofatomen. Het woord komt van het Griekse ozein, dat ruiken betekent. Niet zonder reden, want het gas heeft een typische geur die u soms kan ruiken in slecht geventileerde plaatsen met veel (oude) kopieermachines of na een onweer...

jul
10
Ter gelegenheid van het Feest van de Vlaamse Gemeenschap op 11 juli en de Nationale Feestdag op 21 juli zijn een aantal gemeentelijke diensten één of meerdere dagen gesloten. Voor andere diensten geldt een speciale dienstregeling.
Alle activiteiten