sep
2

Bewegen is gelukkig voor vele mensen een belangrijk aspect van het dagelijkse leven. Maar bij kanker krijgt aangepaste beweging nog een extra dimensie. Bewegen helpt om de intense vermoeidheid te verhelpen, een vaak voorkomende bijwerking van de behandelingen.

Stichting tegen kanker...

sep
2
De haven is niet alleen economisch productief, maar ook creatief. Om deze artistieke invalshoek te benadrukken, organiseert het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen jaarlijks een Havenconcert. Dit jaar vindt het concert 'Een boeiende symfonie' op vrijdag 17 oktober plaats in deSingel.
sep
2
Ensorkenner Xavier Tricot selecteerde uit drie opvallend rijke collecties grafiek en tekeningen van een 40-tal Duitse avant-garde kunstenaars en toont die samen met sociaalkritische prenten van James Ensor. Ze worden van 6 tot 21 september 2014 gepresenteerd in het prachtige kader van kasteel...
aug
29

Om de continuïteit van de aardgasvoorziening te verzekeren en de dienstverlening aan de verbruikers te verbeteren, zal Fluxys op dinsdag 2 september werken uitvoeren aan een hoge druk installatie in de Cortewalledreef in Beveren. De werken kunnen tijdelijk geur- en/of geluidshinder veroorzaken...

aug
29

Op het grondgebied van de gemeente Beveren wordt Prosperpolder Zuid ingericht als natuurgebied. Het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen heeft deze zomer de bouwaanvraag ingediend voor de omvorming en inrichting van het gebied.

Alle activiteiten