mei
22

Op maandag 18 mei  vonden in de schouwburg van cc Ter Vesten 2 infosessies plaats over het samenstellen van een schadedossier, naar aanleiding van de erkenning van de hagelstorm van 9 juni 2014 als ramp. In totaal waren daarbij zo'n 700 mensen aanwezig.

mei
22
Vanaf dinsdag 26 mei kan u opnieuw terecht bij de gemeente Beveren voor een visvergunning op de vijver rond Fort Liefkenshoek.
mei
22

Op Pinkstermaandag zijn de gemeentediensten gesloten. Vanaf dinsdag 26 mei kunt u terug een beroep doen op onze dienstverlening.

mei
22
Sint-Maarten is niet weg te denken uit het Beverse feestgebeuren. Met een aantal nieuwe initiatieven willen de gemeente Beveren en het Koninklijk Sint-Maartencomité dit belangrijke stukje erfgoed nog meer versterken.
mei
22
De brochure ‘Vakantietoppers, zomervakantie” is er! Alle gemeentelijke vakantieactiviteiten voor kleuters en kinderen van de lagere school worden hierin gebundeld. Naast de gemeentelijke activiteiten biedt Vakantietoppers ook een overzicht van de vakantieactiviteiten van Kinderclubs. Inschrijven...
Alle activiteiten