okt
21
Op woensdag 22 oktober wordt de telefooncentrale van het OCMW vervangen. Hierdoor zullen een aantal OCMW-diensten telefonisch niet of slechts sporadisch bereikbaar zijn tijdens de voormiddag (7 – 12 uur).
okt
21
Op woensdag 21 oktober wordt de telefooncentrale van het OCMW vervangen. Hierdoor zullen een aantal OCMW-diensten telefonisch niet of slechts sporadisch bereikbaar zijn tijdens de voormiddag (7 – 12 uur).
okt
14

Op zaterdag 18 oktober worden trage wegen - een verzamelnaam voor kleine weggetjes, paadjes en wegeltjes - extra in de kijker gezet tijdens de Dag van de Trage Weg. De Dag van de Trage Weg is een initiatief van vzw Trage Wegen waar Beveren graag aan mee werkt. De gemeente stippelde drie...

okt
13

Op voorlezen staat geen leeftijd. Jonge mensen houden ervan, maar ouderen net zo goed. Samen opgaan in een verhaal brengt gesprekken op gang en zorgt voor contact tussen mensen. Daarom slaan Bib Beveren en het Sociaal Huis Beveren de handen in elkaar voor een nieuw project: ‘Voorlezen in de...

okt
6
Vanaf 9 oktober worden de in- en uitvoegstrook van de E34 richting Antwerpen naar de R2 in Beveren verlengd. De afrit van de E34 vanuit Zelzate naar R2 richting Antwerpen en de oprit van de R2 naar de E34 richting Antwerpen worden afgesloten.
Alle activiteiten