sep
4
Op 17 en 18 oktober vormt de Beverse atletiekpiste het kloppend hart voor de strijd tegen kanker. Heel wat ploegen schreven zich al in voor de actie Levensloop. Aangezien zo’n evenement heel wat werk met zich mee brengt, is het kerncomité nog op zoek naar medewerkers om dit initiatief te...
sep
1
Lees je graag? Wil je 8 nieuwe boeken lezen? Lijkt het je leuk om daar met een groepje leeftijdgenoten over te praten? Schrijf je dan in voor de Kinder- en Jeugdjury in bib Beveren!
aug
20
Op 24 augustus start het Agentschap Wegen en Verkeer met de heraanleg van het op- en afrittencomplex Vrasene op de E34. Tijdens de werken moeten weggebruikers rekening houden met extra hinder, zeker tijdens de spitsuren. De werken zullen ongeveer een maand duren.
aug
20

De straatacts van het Beverse Straattheaterfestival leveren steeds unieke beelden op. Gedurende 10 jaar werd het archief van de Grafische dienst rijkelijk aangevuld met prachtige illustraties. Hoog tijd dus om tijdens deze jubilieum-editie van het Straattheater deze mooie collectie van beelden...

aug
14
Niet minder dan 35 exposanten laten de geïnteresseerde bezoeker in Beveren kennis maken met hun passie tijdens het komende Ambachtelijk Weekend. Dat is het sterkste deelnemersveld van de afgelopen jaren.
Alle activiteiten