Toerisme

feb
20

Vanaf maandag 27 februari wordt de oprijlaan naar de tijdelijke grindparking 'Grote Markt', met ingang langs de Gravendreef, heraangelegd.
De klinkers worden vervangen door een toplaag in asfalt. Zo zal deze oprijlaan ook tijdens de werken van het nieuw te bouwen admininstratief centrum...

feb
17
Maandag 20 februari wordt de N451-Kieldrechtsebaan afgesloten ter hoogte van het kruispunt Rijkstraat-Priesteragiestraat.
feb
14
Groot nieuws vandaag bij Studio 100, waar de opvolger van de succesvolle musical 14-18 bekend gemaakt werd: de nieuwe musical zal 40-45 heten en zal opgevoerd worden in ... BEVEREN!
feb
9
Jeugdhuis Togenblik kwam recentelijk een aantal keren op een negatieve manier in de pers. Aanleiding hiervoor waren enkele vechtpartijen op het aanliggende Gravenplein en de politiecontrole van vorig weekend in de ondergelegen fuifzaal.
feb
3
AIRbezen wil sensibiliseren rond de problematiek van fijn stof. Dit project wil een bijdrage leveren om de luchtkwaliteit in Oost-Vlaanderen in kaart te brengen. Ook gemeente Beveren springt mee op de kar.