Zomer en zoektochten in Beveren

De zomermaanden staan voor de deur en dan bereikt ook het toeristisch seizoen een hoogtepunt. In Beveren kan u er zowel te voet als met de fiets op uit voor een leuke speurtocht, individueel of in gezinsverband. En voor de kinderen hebben we een zoektocht op maat uitgewerkt. Op zoektocht gaan kan van 15 juni tot en met 15 september!

Fietszoektocht

De jaarlijkse fietszoektocht van de dienst toerisme is stilaan een klassieker. Die gaat dit jaar richting Vrasene, een tochtje van 30  km. Onderweg kan u uw brein breken om foto’s te herkennen en vragen te beantwoorden. De beste speurders maken kans op prachtige prijzen. Omdat de fietszoektocht als een lus is opgevat, kan je eigenlijk starten waar je wil. Daarom zijn er ook brochures en deelnemingsformulieren te verkrijgen in Vrasene.

Brochures en deelnemingsformulieren zijn verkrijgbaar aan 2,50 euro bij:

    • Dienst toerisme, Grote Markt 2, 9120 Beveren
    • Bib Beveren, Gravenplein 3, 9120 Beveren
    • Bib Vrasene, Kerkstraat 3, 9120 Vrasene

!FOTOVRAAG DOORNPARK: FOTO 2 EN FOTO J ZIJN NIET MEER TE VINDEN!
!Fotovraag 'Zet de foto's in de juiste volgorde': Foto 14 is niet meer te vinden!
!Vraag 12  'welk toestel moet men gebruiken indien iemand niet bij bewustzijn is en geen normale ademhaling vertoont?' : is niet meer te vinden!

Kinderzoektocht

Ook de jonge speurneuzen worden opnieuw op hun wenken bediend. Van 15 juni tot 15 september is er opnieuw een kinderzoektocht. Die gaat dit jaar richting het landschapspark in Melsele. Een leuke en leerrijke zoektocht over 6 km, die kinderen al spelenderwijs kennis laat maken met het rijke patrimonium van de gemeente. Onderweg moeten heel wat leuke vragen opgelost worden. Wie het ingevulde formulier tijdig binnenbrengt in het infokantoor, krijgt een super coole zonnebril. De beste tien speurders winnen ook een mooie prijs.

Brochures verkrijgbaar aan 1 euro bij:

    • Dienst toerisme, Grote Markt 2, 9120 Beveren
    • Bib Beveren, Gravenplein 3, 9120 Beveren

 

!Vragen 22 en 35 van de kinderzoektocht werden geannuleerd!

Prijsuitreiking

De winners van beide zoektochten worden per brief op de hoogte gebracht. Zij worden op 20 oktober in kasteel Cortewalle verwacht voor de prijsuitreiking.