Huren van gemeente- en schoollokalen

Onder bepaalde voorwaarden kunnen particulieren en verenigingen lokalen huren in de voormalige gemeentehuizen en in de gemeentelijke onderwijsinstellingen. De lokalen kunnen enkel gehuurd worden voor niet-commerciële activiteiten.

De vergoeding wordt aangerekend per dagdeel en is verschillend voor aanvragers of verenigingen die in Beveren actief zijn en anderen.

Vrijstelling van het huurgeld kan enkel verleend worden door het College van Burgemeester en Schepenen, op schriftelijk verzoek van de aanvrager, en enkel voor verenigingen met duidelijk humanitaire doelstellingen.

In volgende gebouwen kunnen lokalen kunnen gehuurd worden:

• de voormalige gemeentehuizen van Melsele, Kallo, Haasdonk, Kieldrecht, Vrasene en Doel;
  • de gemeentelijke basisscholen van Beveren (Bosdamlaan en Lindenlaan), Vrasene, Haasdonk, Kallo, Doel, Kieldrecht en Melsele;
  • het Gemeentelijk Technisch Instituut;
  • de Gemeentelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans.