Groepsaankoop elektrische fietsen

Tot 31 mei 2017 kan je geheel vrijblijvend inschrijven via www.waaslandklimaatland.be/groepsaankoop-elektrische-fietsen.

Benzine en diesel worden steeds duurder. Toch nemen we nog vaak de wagen, ook voor korte afstanden. Vaker de fiets nemen is een goede reflex: het is gezond en snel, vermindert de luchtvervuiling en beperkt het olieverbruik. Voordeel voor jezelf én voor het milieu!
Investeren in een goede fiets is hoe dan ook de moeite waard. Deze maand organiseert Waasland Klimaatland een groepsaankoop elektrische fietsen: dames- en herenfietsen, bakfietsen en plooifietsen. Zo kan je voor een scherpe prijs met een nieuwe fiets de zomer ingaan.

Als inwoner van Beveren, Kruibeke, Lokeren, Moerbeke, Sint-Gillis-Waas, Sint-Niklaas, Stekene, Temse, Waasmunster of Zwijndrecht kan je je tot 31 mei 2017 geheel vrijblijvend inschrijven voor deze groepsaankoop, via energiegroepsaankoop.be/waaslandklimaatland. Beslissen doe je pas in juni, nadat je het aanbod hebt ontvangen.
De groepsaankoop wordt begeleid door studie- en adviesbureau Zero Emission Solutions. Samen met Waasland Klimaatland staan zij garant voor hoge kwaliteit aan een mooie prijs.

Voor meer info: evelyn [at] waaslandklimaatland [dot] be of 03 780 52 34

Vind ik leuk