Parkeren in Beveren

In het centrum van Beveren zijn verschillende parkeerzones van kracht: betaalzones en blauwe zones. U kan deze zones terug vinden in de parkeerfolder.

In Melsele behoort enkel het Kerkplein onder de blauwe zone.
Parkeren in deze zones is enkel toegelaten mits het plaatsen van een geldig parkeerticket (betaalzone) of een parkeerschijf (blauwe zone). Dit is verplicht van maandag t.e.m. zaterdag van 9 tot 18 uur, uitgezonderd op zon- en feestdagen en 11 juli.
In de andere deelgemeenten zijn geen bijzondere parkeermaatregelen van kracht.

Parkeren in de betalende zone is eenvoudig en gebruiksvriendelijk: zo kan u betalen met sms, via een app of met gepast geld. Het eerste half uur is gratis: volg hiervoor de instructies op de parkeerautomaat om een gratis ticket te bekomen. (Niet van toepassing bij sms-parkeren)

Uw ticket dient u goed zichtbaar aan de binnenkant van de vooruit te plaatsen. In de blauwe zone dient u uw parkeerschijf te plaatsen. Ook hier is de parkeertijd beperkt tot maximaal 2 uur.

In Beveren-centrum zijn er 9 openbare parkings. Enkel die op de Grote Markt en de ondergrondse parking Warande zijn betalend. Bewonerskaarten kunnen niet gebruikt worden in de betaalzone. Andersvaliden kunnen hun andersvalidenkaart wel gebruiken in beide zones en hoeven hiervoor niet te betalen.

Download de folder "Parkeren in Beveren".

Download de folder "Parkeren in Melsele"