Fotowedstrijd 'Beveren in 4 seizoenen'

Bent u op wandel in Beveren, onderneemt u een leuke fietstocht of komt u toevallig ergens voorbij en u ziet een leuk, avontuurlijk, ontroerend, verrassend, onbekend of schilderachtig plekje? Aarzel niet, neem een foto en bezorg die aan de dienst Toerisme. Misschien ziet u later uw foto ergens verschijnen in een toeristische brochure of op de online communicatie van gemeente Beveren.

Beveren is mooi in elk seizoen
Beveren is in elk seizoen zeker een ontdekking waard. Daarom bestaat de fotowedstrijd uit 4 onderdelen en loopt over 2 kalenderjaren, met afwisselend één seizoen als thema. In 2018 komen de winter en de zomer aan bod, in 2019 gaat u in de lente en de herfst op zoek naar mooie beelden.

Winnaars
Per seizoen of wedstrijdonderdeel kiest de jury 5 genomineerden. De 5 genomineerde foto’s worden gepubliceerd op de sociale media van de gemeente Beveren. Na afloop van de volledige wedstrijd kiest de jury 3 eindwinnaars uit de 20 genomineerden. Zij worden met een eervolle vermelding gepubliceerd op de sociale media van de gemeente Beveren en ontvangen een waardevolle prijs.
Alle genomineerde foto’s zullen deel uitmaken van een reizende fototentoonstelling.

Deelnemen
Iedereen kan gratis deelnemen aan de fotowedstrijd ‘Beveren in 4 seizoenen’.