Hangmaar

Hangmaar is dé hangplek bij uitstek voor jongeren tussen 12 en 15 jaar uit Beveren.

Hangmaar is heel laagdrempelig en toegankelijk voor alle tieners die goesting hebben om hun goesting te doen. Jongeren kunnen er terecht om te doen waar zij zin in hebben. Shotteren, pingpongen, film kijken, gamen of zelf wat plaatjes draaien,… het kan er allemaal. Maar natuurlijk kan de jeugd er vooral ongestoord hangen. Je loopt er binnen en buiten wanneer je wil.

Naast het standaardaanbod is er ook regelmatig plaats voor een speciale activiteit. Dit kan gaan van een workshop tot een leuke uitstap. Het motto blijft: kom af en doe je eigen ding. De toegang tot het Jeugdhuis is volledig gratis en ook bij de grotere activiteiten wordt de kostprijs zo laag mogelijk gehouden.

VOOR EN DOOR TIENERS:

Hangmaar is er niet enkel voor, maar ook door de tieners. Ze mogen zelf mee beslissen welke activiteiten er georganiseerd worden. Iedereen die een leuk idee heeft mag dit op het ideeënbord schrijven of melden aan begeleiders die steeds aanwezig zijn. Er wordt dan samen bekeken welke ideeën haalbaar zijn of voor welke een leuk alternatief gevonden kan worden.

Schrijf je in voor Hangmaar op http://www.beveren.kwandoo.com/

Volg de activiteiten van Hangmaar op www.facebook.com/hangmaar

Locatie:

Jeugdhuis Togenblik
Gravenplein 1
9120 Beveren
03750 10 30