City Golf Beveren

City Golf lijkt eenvoudig, maar het betekent veel meer dan "golf spelen in de stad". City Golf is een variant op de klassieke golfsport. Bij klassieke golfsport tracht men een golfbal met golfstokken, golfclubs genaamd, in zo weinig mogelijk slagen in een hole (= gaatje in de grond) te slaan.

Het idee achter het concept City Golf is dat men golf speelt op locatie in het centrum van de gemeente Beveren i.p.v. op een golfbaan. Deze locaties zijn de holes van het parcours en worden als "must see" locaties in Beveren beschouwd. Deelnemers maken een mooie stadswandeling en maken tegelijkertijd kennis met City Golf!

City Golf kan uiteraard ook deel uitmaken van een dagprogramma waarbij ook andere toeristische troeven van Beveren worden bezocht. De dienst toerisme werkt voor u met veel plezier een programma op maat uit.

Targets

In tegenstelling tot de klassieke golfsport slaat men het balletje niet naar een gat in de grond, maar naar targets die zich reeds in het straatbeeld bevinden (bv. standbeeld, zitbank,vlagje,e.d.). De speler met het minste aantal slagen is de winnaar.

City Golf is voor iedereen toegankelijk, voor alle toeristen en inwoners van Beveren! Golfervaring of een golfvaardigheidsbewijs zijn niet nodig. De deelnemers krijgen vooraf een golfinitiatie. Hoe minder golfervaring, hoe leuker! De essentie van City Golf is om op een ludieke manier het centrum van Beveren te ontdekken. Het gaat er vooral om de bezoekers iets uniek te laten doen op unieke plaatsen. City Golf wordt met een zachte golfbal gespeeld, die geen schade kan aanrichten, maar toch nog redelijk ver kan vliegen.

2 lokaties - 6 holes - 2 uur plezier

In Beveren kan u op 2 lokaties City Golf spelen: in het centrum van Beveren of op en rond Fort Liefkenshoek, middenin de haven. Op elke lokatie bieden we 6 holes aan. De activiteit neemt ongeveer 2 uur  in beslag. City Golf is op maat en kan op aanvraag gespeeld worden voor groepen vanaf 6 personen. City Golf kan het hele jaar door, alle dagen van de week, van 's morgens tot 's avonds. Informeer naar groepskortingen of studententarieven.

Meer informatie ?

Vincent Hellemans
0498 395 694
info [at] city-golf [dot] be
www.city-golf.be

Dienst toerisme Beveren
Grote Markt 2
9120 Beveren
tel. 03 750 15 80
toerisme [at] beveren [dot] be