Vakantietoppers

Wat? 

Schrijf in voor Vakantietoppers Krokus-Pasen vanaf 15 januari

Vakantietoppers is een initiatief van gemeente Beveren en biedt een hele reeks aan activiteiten aan voor kleuters en kinderen uit het lager onderwijs tijdens de krokusvakantie, de paasvakantie, de zomervakantie, de herfstvakantie en de kerstvakantie. Het is samenwerking van verschillende gemeentelijke diensten (Jeugddienst, Sportdienst, Groendienst, Bib Beveren en Cultuurcentrum Ter Vesten). Voor heel wat activiteiten wordt ook samengewerkt met externe partners. Daarnaast bundelt Vakantietoppers ook de activiteiten die aangeboden worden door erkende opvanginitiatieven zoals vzw 't Ballonneke (Beveren, Haasdonk, Kieldrecht, Melsele, Verrebroek, Vrasene), kinderopvang 't Boelleke (Beveren en Kallo), kinderopvang 't Speelmadeliefje (Vrasene) en speelplein Bartje (Beveren en Kieldrecht).

Hoe? 
  • Drie maal per jaar verschijnt de Vakantietoppers-brochure met alle info over de geplande activiteiten (krokus en pasen, zomer, herst en kerst). De brochure wordt verspreid via alle Beverse lagere scholen en is ook te verkrijgen bij de gemeentelijke diensten.
  • Het is nodig om vooraf in te schrijven. Dat kan online. De startdatum voor de inschrijvingen wordt steeds duidelijk vermeld in de brochure.
  • Om online in te schrijven, moet je een familieaccount aanmaken waarbij je al je kinderen kan toevoegen.
  • Belangrijk om weten is dat de reservaties meteen online betaald moeten worden. Dit kan via verschillende toepassingen (Visa, Mastercard, KBC Online, ING Homepay, Belfius Netbanking, Tunz, iDeal, AMEX, Paypal).
  • Wie geen internet of computer ter beschikking heeft, of geen ervaring heeft met online bankieren, kan terecht op de Sportdienst. Daar helpt men je verder als je niet online kan betalen. Ook in de bib kan je een computer met internetverbinding gebruiken. Breng, als je daarover beschikt, wel de nodige spullen mee om je online betaling in orde te maken (bankkaart, kaartlezer …).
  • Mensen met een beperkt inkomen kunnen in Beveren een vrijetijdspas aanvragen. Met deze vrijetijdspas krijgen kinderen 80% korting op de deelnameprijs van de gemeentelijke activiteiten van Vakantietoppers. Om privacyredenen is het onmogelijk om online te controleren wie wel of geen vrijetijdspas heeft, daarom vragen we mensen met een vrijetijdspas om in te schrijven aan de balie van de Sportdienst of bij het Sociaal Huis. Op vertoon van je vrijetijdspas, kan je dan meteen inschrijven aan het voordeeltarief. Dat kan via overschrijving of bancontact.
Prijs? 

De deelnameprijs is afhankelijk van de activiteit waarvoor u uw kind inschrijft.

Afleverende dienst: 
Jeugddienst
Gravenplein 1
9120 Beveren
België
03 750 10 30
Verwante producten: