Voormalig Gemeentehuis (Haasdonk)


Pastoor Verwilghenplein 5

9120 Haasdonk

HISTORIEK

Het gemeentehuis van Haasdonk werd in 1972 - kort voor de fusie - in gebruik genomen en stelde van bij de opening één vergaderlokaal ter beschikking voor verenigingen. Na de fusie in 1977 kwamen meerdere lokalen vrij.  In 2004 besliste de gemeenteraad om het gebouw achteraan uit te breiden met onder andere een polyvalente zaal voor ontvangsten, tentoonstellingen, recepties en repetities, een sanitair blok en een dienstkeuken. Het gebouw werd ook aangepast voor rolstoelgebruikers. Het vernieuwde OC werd in 2005 officieel geopend.

BESCHIKBARE INFRASTRUCTUUr

POLYVALENTE ZAAL

De polyvalente zaal is gelegen op het gelijkvloers met ingang achteraan. Deze zaal heeft een capaciteit van 120 personen. Er is een dienstkeuken voor drankvoorziening aanwezig.

VERGADERLOKAAL 1 - RAADZAAL

Het vergaderlokaal is gelegen op de eerste verdieping met ingang vooraan. Deze vergaderruimte heeft een capaciteit van 30 personen en is bereikbaar met de lift. Er is een dienstkeuken voor drankvoorziening aanwezig.

VERGADERLOKAAL 2

Het vergaderlokaal is gelegen op de eerste verdieping met ingang vooraan. Deze vergaderruimte heeft een capaciteit van 15 personen en is bereikbaar met de lift.

VERGADERLOKAAL 3

Het vergaderlokaal is gelegen op de tweede verdieping met ingang vooraan. Deze vergaderruimte heeft een capaciteit van 40 personen en is bereikbaar met de lift.

RESERVATIE EN INFORMATIE

Sonia Smet
Willem Van Doornyckstraat 86
9120 Haasdonk
tel. 03 345 43 31
soniasmet [at] hotmail [dot] be

DOWNLOADS