OC De Verre (Verrebroek)

OC De VerrePater Vergauwenstraat 6B
9130 Verrebroek

HISTORIEK

Het OC De Verre is ondergebracht in de voormalige gemeentelijke basisschool van Verrebroek. In de jaren '80 en '90 werden stelstelmatig kleinere aanpassingswerken uitgevoerd. In 2004-2005 werd het OC grondig onder handen genomen. De grote zaal werd omgevormd tot polyvalente feest- en toneelzaal en er kwam een filiaal van de bibliotheek. Het vernieuwde OC werd in 2006 in gebruik genomen.

Gebruik

OC De Verre in Verrebroek is naast Zaal Sint-Michiel een van de twee zalen binnen de gemeentelijke culturele infrastructuur in Beveren waar particulieren gebruik van kunnen maken voor de organisatie van een privé-feest (huwelijk, jubileum, verjaardag) of bedrijfsevent. Fuiven en bals zijn nooit toegestaan in de culturele infrastructuur. Hiervoor verwijzen we naar het Fuifloket.

BESCHIKBARE INFRASTRUCTUUR

VERGADERZAAL

De vergaderzaal is gelegen op het gelijkvloers en heeft een capaciteit van 60 personen. Deze zaal kan opgedeeld worden in 2 aparte zalen (Turfschup en Turfput genaamd) met elk een capaciteit van 30 personen.

POLYVALENTE ZAAL (VERHEYENZAAL)

De polyvalente zaal is uitgerust met een podium en heeft een capaciteit van 200 personen voor theater (stoelen) en een capaciteit van 100 personen voor feesten (stoelen en tafels).

LESKEUKEN

De leskeuken heeft een capaciteit van 20 personen.

EXTRA INFORMATIE 

  • beamer op aanvraag

RESERVATIE EN INFORMATIE

Magda Baert
Sluisstraat 5
9130 Verrebroek
magdabaert [at] skynet [dot] be
0473 80 42 95

Download