Dienstencentrum De Beuken

Het dienstencentrum De Beuken is het trefpunt voor alle ouderen van Beveren en omgeving. Het dienstencentrum organiseert heel wat activiteiten, en herbergt tevens een restaurant.

Cafetaria

De cafetaria is open van maandag tot vrijdag van 10u00 tot 17u00. 
Op zaterdag is de cafetaria open van 14u00 tot 17u00.
Het seniorenrestaurant, in de cafetaria, is open van maandag tot en met zaterdag van 12u tot 13u30.
Op zon- en feestdagen is de cafetaria gesloten.

Ontspanningszaal

De cafetaria doet tevens dienst als polyvalente zaal. Hier zijn wekelijks activiteiten gepland op gebied van ontspanning en cultuur o.m. film, bingo, pannenkoeken, dans, muziek en voordracht. Er is dagelijks mogelijkheid tot kaarten. De maandelijkse activiteitenkalender kan je ook raadplegen in de inkomhal van De Beuken of de cafetaria.

activiteiten

ontspanning

Elke vrijdagnamiddag, tussen 14 en 17 uur, zijn er gezelschapsspelen beschikbaar. Gezellig scrabbelen bij een tas koffie of een partij rummicub onder vrienden. Domino, Jenga, ganzenbord, enz... Elke maand is er een bingonamiddag. Er is alle dagen gelegenheid tot kaarten in de cafetaria, tussen 14 en 17 uur.

creatief

Op dinsdagnamiddag om 13.30 uur is er een teken- en schilderclub in de hobbyzaal. Iedereen kan vrijblijvend komen tekenen. De hobbyclub van OKRA en de hobbyclub NKB komen maandelijks samen in de hobbyzaal

beweging

Elke donderdag om 13.30 uur kan u meewandelen met de wandelclub. Deze wandeling is telkens ongeveer 5 à 6 kilometer en vertrekt aan de ingang van De Beuken.

Vorming

Regelmatig worden er vormingsactiviteiten georganiseerd.

Activiteitenkalender

Leeszaal

De leeszaal is vrij te bezoeken tussen 9u00 en 17u00, behalve op zondag (tussen 14u00 en 17u00). Hier liggen dagelijks verschillende kranten en tijdschriften.

Seniorenrestaurant

Het seniorenrestaurant biedt iedere dag (behalve op zon- en feestdagen) een complete warme maaltijd aan.