Seniorenwoningen Kallo

Beverse Dijk 7 - 45
9120 Kallo

seniorenwoningen kalloAlgemene Informatie

Aan de Beverse Dijk 7 - 45 zijn 20 seniorenwoningen gelegen. De senioren wonen er volledig zelfstandig, maar kunnen indien zij dat willen deelnemen aan de activiteiten in het woonzorgcentrum Boeyé - Van Landeghem.

De woningen hebben allen één slaapkamer en worden verwarmd met gas.

Bij de aanvang van de huur wordt de woonst grondig in orde gemaakt. Wanneer er zich tijdens het huren technische problemen voordoen, moeten deze gemeld worden bij het OCMW. De technische dienst van het OCMW komt dan langs om de herstellingen uit te voeren. De huurder betaalt hiervoor een forfait van 5 EUR per begonnen 1/2 uur en de kosten van het materiaal.

Huurprijs

De maandelijkse huurprijs bedraagt 375 EUR. Daarnaast betaalt u maandelijks 37,18 EUR als voorschot op het water- en gasverbruik.

Bij aanvang van de huurovereenkomst betaalt u een waarborg die gelijk is aan 2 maanden huurgelden. Bij de beëindiging van de huur krijgt u dit bedrag, aangegroeid met intrest, terug op voorwaarde dat het appartement zich in goede staat bevindt en u steeds de huurgelden heeft betaald. De verhuring van de woning gebeurt met een officieel contract.

Meer informatie

Sociaal Huis
Oude Zandstraat 92
9120 Beveren
03 750 46 00