Doe mee aan de grote lenteschoonmaak!

In 2017 haalden 4500 leerlingen en meer dan 200 vrijwilligers, verenigingen en wijkcomités 2,7 ton zwerfvuil op in Beveren, Kruibeke en Zwijndrecht. Goed voor 100 km wandelafstand en vele propere straten, pleinen, parken en bossen.
Van 14 tot 16 maart trekken onze scholen erop uit om hun omgeving zwerfvuilvrij te maken. Op zaterdag 17 maart 2018 willen we met zoveel mogelijk vrijwilligers, verenigingen en wijkcomités opruimen. We doen de volledige actie met de steun van afvalintercommunale Ibogem en in samenwerking met buurgemeenten Kruibeke en Zwijndrecht.
Samen maken we al wandelend enkele tracés zwerfvuilvrij en op een centraal punt zal alle opgeruimde afval verzameld worden. Wij zorgen voor geschikte benodigdheden zoals vuilniszakken, containers, grijpstokken en de ophaling van het afval.
Je kan je deelname bevestigen vóór 15 februari aan de dienst milieubescherming (zwerfvuilactie [at] beveren [dot] be of 03 750 14 80). Na je bevestiging, mag je een e-mail verwachten of wordt je telefonisch op de hoogt gebracht van verdere praktische afspraken.
Bedankt om samen met ons van deze actie een succes te maken.

Doe mee aan de grote lenteschoonmaak!

Vind ik leuk