Fotowedstrijd ‘Beveren in 4 seizoenen’

Adviesraad Toerisme lanceerde vorig jaar in samenwerking met dienst Toerisme, een fotowedstrijd waarbij de 4 seizoenen in eigen gemeente aan bod komen. Tot eind mei kunnen lentefoto’s ingezonden worden.

copyright gemeente Beveren

Schepen van Toerisme Inge Brocken: “Beveren is een prachtige gemeente die veel mensen inspireert om te fotograferen. In Beveren zijn veel amateurfotografen dagelijks op pad om onze gemeente in beeld te brengen. We mogen zoveel talent van eigen bodem niet onbenut laten. Wij kunnen hun foto’s een tweede leven geven in toeristische publicaties en online communicatie om Beveren nog beter te promoten.”

Tot 31 mei kunnen lentefoto’s van een leuk, avontuurlijk, ontroerend, verrassend, onbekend of schilderachtig plekje in Beveren naar dienst Toerisme gestuurd worden. Bekijk het reglement van de fotowedstrijd.

In 2018 haalden de fotoliefhebbers hun hartje op met het maken van winter- en zomerbeelden voor de fotowedstrijd ‘Beveren in 4 seizoenen’. Dit resulteerde in meer dan 250 foto’s die kunnen gebruikt worden in nieuwe brochures of op sociale media.

In de herfst volgt het laatste onderdeel van de fotowedstrijd. Uit alle 20 genomineerde foto’s, 5 per seizoen, worden na afloop van de wedstrijd 3 eindwinnaars gekozen. De winnende foto’s worden later gepubliceerd en tentoongesteld. De winnaars ontvangen een waardevolle prijs.

Vind ik leuk