GTI Beveren zingt coronalied voor haar leerlingen

Een aantal leerkrachten van GTI Beveren legden de koppen bij elkaar, van op afstand uiteraard,  om een coronalied te schrijven voor hun leerlingen. Ze maakten een actuele ‘coronabewerking’ van de bekende song ‘Stand By My’ van Ben E. King uit 1961. Met deze videoclip wil de school haar 930 leerlingen met een knipoog vragen om nog even vol te houden met het naleven van de coronamaatregelen. Ook al valt ‘leven vanuit ons kot’ voor velen zwaar, nog even volhouden en dan komt alles goed, is de boodschap!

Tegelijkertijd willen de leerkrachten en de directie de leerlingen laten weten dat een school zonder hen wel heel leeg is en dat ze gemist worden. Ook al hangt een versoepeling van de maatregelen in de lucht, toch zullen alle leerlingen nog niet meteen naar school kunnen.

Bekijk het GTI coronalied op https://www.youtube.com/watch?v=X0YqS9XYHGI&feature=youtu.be

De tekst en videoclip werden gemaakt door volgende leerkrachten: Ann Colpaert, Lydia Barsoum, Katrien Borgmans, Ronny Dhont, Nele Jacobs, Jan Reyns, Linda van der Berghe, Mark Van Goethem, Marinka Van Haute, Andy Van Puyenbroeck en Petra Vertez.

Vind ik leuk