Jobbeurs Beveren op dinsdag 19 maart

Dinsdag 19 maart 2019 kunt u deelnemen aan de jobbeurs in het Freethielstadion in Beveren. Op een ongedwongen en laagdrempelige manier laat u werkzoekenden kennis maken met uw bedrijf en de vacatures die u aanbiedt.

Daarnaast besteden we extra aandacht aan de juiste match tussen de aangeboden vacatures op de jobbeurs en de beschikbare profielen op de arbeidsmarkt. Er zullen tevens diverse workshops worden georganiseerd rond het werken in de grensstreek.

Inschrijven:
Wenst u een stand op de jobbeurs? Schrijf dan gratis in tot 5 maart 2019 via www.egtslinieland.eu/nl/jobbeurs
Na inschrijving ontvangt u alle praktische informatie.
In het kader van uw deelname aan de jobbeurs verwachten wij dat u uw vacatures kenbaar maakt via http://bit.ly/VDAB_vacaturemelding

Jobbeurs 2019

Meer info: 
EGTS Linieland van Waas en Hulst • T +32 (0)3 205 36 60
info [at] egtslinieland [dot] euwww.egtslinieland.eu

De jobbeurs vindt plaats op dinsdag 19 maart 2019 van 12.00u tot 16.00u in het Freethielstadion, Stadionplein 1 te 9120 Beveren. Deelname is gratis.

De jobbeurs is een organisatie van de EGTS Linieland van Waas en Hulst in samenwerking met VDAB, Waasland-Beveren, Maatschappij Linkerscheldeoever, Interwaas, Eures Scheldemond, UWV, Werkservicepunt Zeeuws-Vlaanderen en GTI Beveren en wordt ondersteund door de gemeentebesturen Beveren, Hulst, Sint-Gillis-Waas en Stekene.

Vind ik leuk