Laatste fase heraanleg N450 start op 5 oktober

De werken aan de heraanleg van de N450 in Melsele naderen hun eindfase. In de laatste fase wordt de rijbaan tussen het kruispunt Koolputstraat-Dijkstraat tot en met het viaduct van het op- en afrittencomplex E34 aangelegd. Deze fase zal helaas zware verkeershinder met zich meebrengen.

Fietsers en voetgangers kunnen steeds door langs de werf. Het openbaar vervoer blijft rijden. Voor actuele info over de dienstverlening van De Lijn verwijzen we u door naar www.delijn.be.

Inwoners van Melsele, Beveren en Kallo ontvangen ook een bewonersbrief over deze werken in de brievenbus. Ook de inwoners van de straten in Vrasene waar omwille van de omleiding meer verkeer verwacht wordt, ontvangen een bewonersbrief.

Behoudens weers- en onvoorziene omstandigheden zullen de werken eind november klaar zijn. Vanaf dan kunt u gebruik maken van een spiksplinternieuwe baan met vrijliggende fietspaden van aan de Kapelweg tot en met het viaduct over de E34.

Verkeershinder voor de inwoners van Melsele en Beveren

  • Van maandag 5 oktober tot en met woensdag 11 november is het op- en afrittencomplex E34 in Melsele niet meer bereikbaar voor gemotoriseerd verkeer. Wilt u de E34 oprijden, de Waaslandhaven of Kallo bereiken dan moet omrijden via het op- en afrittencomplex in Vrasene.  Er wordt een omleidingsweg voorzien vanaf het kruispunt Koolputstraat-Dijkstraat. Wie naar de E17 moet, raden we aan om via de oprit in Haasdonk of Zwijndrecht te rijden.
  • Vanaf donderdag 12 november tot het einde van de werken kunt u de gekende omleiding langs de Broekstraat richting viaduct terug volgen.

 

Verkeershinder voor de inwoners van Kallo

  • Van maandag 5 oktober tot en met woensdag 11 november kunt u Melsele en Beveren niet bereiken via het viaduct over de E34 en Melseledijk. Om Melsele of Beveren te bereiken, moet u via Vrasene omrijden.
    In deze periode, uitgezonderd van 13|10 t.e.m. 18|10, kunt u vanuit Kallo, de E34 oprijden in beide richtingen. Ook beide afritten richting Kallo blijven open.
  • Van dinsdagavond 13 oktober, 22.30 uur tot en met zondag 18 oktober wordt gewerkt op het viaduct zelf. U kunt de E34 dan enkel bereiken via de Steenlandlaan (op- en afrittencomplex Waaslandhaven-Zuid) of de Keetberglaan (complex Waaslandhaven-Oost).
    Vanaf maandag 19 oktober kunt u vanuit Kallo de E34 terug oprijden via de Melseledijk maar kunt u het viaduct nog niet kruisen richting Melsele.
  • Vanaf donderdag 12 november tot het einde van de werken kunt u de gekende omleiding richting Melsele en Beveren via Melseledijk terug volgen. Vrachtverkeer blijft in deze omleiding verboden.

Verkeershinder voor de inwoners van de omleidingsstraten in Vrasene

Van maandag 5 oktober tot en met woensdag 11 november zal, omwille van de werken aan de N450, verkeer van Kallo tijdelijk langs het op- en afrittencomplex in Vrasene moeten omrijden om Beveren en Melsele te bereiken. Inwoners van Melsele en Beveren kunnen de E34 enkel oprijden via Vrasene. Hierdoor zal het verkeer in de omleidingsstraten in Vrasene aanzienlijk toenemen. De afstelling aan de verkeerslichten in het centrum wordt aangepast voor de duur van de werken.Meer informatie en plannen op de pagina 
beveren.be/werken-N450.

Vind ik leuk