LAGO Beveren De Meerminnen lanceert ‘Safe Swim Zone’

Met de lancering van ‘Safe Swim Zone’ wil LAGO Beveren De Meerminnen iedereen een fijne tijd blijven garanderen. Een zwembadbezoek moet plezierig zijn en in een veilige zwemomgeving verlopen. In onderling overleg met de gemeente Beveren wordt er deze maand gestart met een uniek identiteitscontrolesysteem.

LAGO investeert in een unieke IT-oplossing ‘Safe Swim Zone’ die identiteitscontroles mogelijk maakt. Personen vanaf 12 jaar worden bij elk zwembadbezoek naar hun eID-kaart gevraagd.
Deze persoonlijke gegevens worden opgenomen in een beveiligde database en na 72 uren automatisch verwijderd. Dit alles volgens de strenge privacywetgeving. De data worden niet gebruikt voor commerciële doeleinden. De software zal deze maand getest worden in LAGO Beveren De Meerminnen. Wie zich niet aan de regels houdt, krijgt een zwemverbod. Extra veiligheidsagenten kijken hierop toe.
Dankzij deze IT-uitbreiding en de bestaande veiligheidsmaatregelen zoals o.a. het innovatieve AngelEye drenkelingendetectiesysteem genieten bezoekers van een plezierige zwemervaring in een veilige zwemomgeving.

Website LAGO Beveren De Meerminnen

Vind ik leuk