Nieuwe fietsenstallingen aan station Beveren

De gemeente gaat nieuwe en grotere fietsenstallingen bouwen aan het station van Beveren. De huidige fietsenstallingen bieden onvoldoende plaats aan alle fietsers die de trein nemen.

De afbraakwerken van de huidige fietsenstalling start op het stationsplein op maandag 8 oktober.
De afbraakwerken van de fietsenstalling ter hoogte van perron 2 start op woensdag 10 oktober.
Tijdens de duur van de werken zullen er tijdelijke fietsenstallingen voorzien worden ter hoogte van de vroegere vrachtwagenparking en in de omgeving van de fietsenstalling ter hoogte van perron 2.
Fietsen met een slot die bij de aanvang van de werken op 8 oktober nog gestald stonden in de huidige fietsenstalling werden verplaatst naar de tijdelijke fietsenstalling (aan het station waar vroeger de parking van de vrachtwagens was). Fietsen zonder slot kunnen afgehaald worden op het politiekantoor, Gravendreef 1 in Beveren. Vindt u uw fiets toch niet terug, neem dan contact op met de lokale politie T 03 750 14 11.

De nieuwe fietsstalling naast het station zal klaar zijn op 19 november 2018. Een week later is ook de fietsenstalling aan de overkant van het spoor (aan feestzaal Olympia) klaar. De fietsenstallingen zijn overdekt, verlicht en staan onder cameratoezicht. Er is in totaal plaats voorzien voor 436 fietsen, 6 bakfietsen en 6 plekken voor elektrische fietsen mét oplaadmogelijkheid.

Nieuwe fietsenstalling station Beveren

Opgelet ! 

De tijdelijke stallingen ter hoogte van de vroegere vrachtwagenparking zullen maar ter beschikking zijn
tot 30 november 2018. Die ter hoogte van perron 2 tot 7 december 2018

Op 19 november zou de nieuwe stalling op het stationsplein weer operationeel zijn.
Gelieve Uw fiets hierna weer te stallen in de nieuwe fietsenstallingen zodat de tijdelijke rekken op 3/12 weer kunnen verwijderd worden.
Fietsen die niet verplaatst zijn op bovenvermelde datums zullen verwijderd worden door de Politie.

Vind ik leuk