Special Olympics in Beveren

De Special Olympics komen naar Beveren van 29 mei tot 1 juni. Meer dan 3 400 atleten met een mentale beperking zullen het beste van zichzelf geven.
Kom hen aanmoedigen. Ook een Beverse delegatie zal onze eer verdedigen. In de brochure vindt u alles over de spelen: achtergrond, praktische info, het uurrooster van de sportwedstrijden maar ook het aanbod van randactiviteiten voor jong en oud en dit alles gratis!

download brochure special olympics

WE ZIJN NOG STEEDS OP ZOEK NAAR VRIJWILLIGERS!

Om de organisatie van de Special Olympics in Beveren tot een goed einde te brengen hebben we vrijwilligers nodig, véél vrijwilligers. Van begeleiden van delegaties tot het uitdelen van lunchpakketten en meehelpen aan medailleceremonies ... Geïnteresseerd? Je kan je nog steeds aanmelden bij de Sportdienst.
sport [at] beveren [dot] be

KOM DE ATLETEN AANMOEDIGEN TIJDENS DE TORCH RUN

Tijdens de Torch Run zullen 200 lopers, waaronder heel wat deelnemende atleten, de ‘Vlam van de Hoop’ van Beveren naar de openingsceremonie in Sint-Niklaas brengen.
We nodigen iedereen uit om op woensdag 29 mei vanaf 12.30 uur de lopers te verwelkomen. DJ One-T zweept de boel op met uiterst dansbare plaatjes.
Om 14 uur geeft de burgemeester het startschot en wuiven we de atleten uit. Plaats van de afspraak: het grote grasveld van Cortewalle (kant N70) of moedig hen aan langs het parcours van de Torch Run. 

BARBECUE op 1 JUNI van 18u15 tot 20u30

Inschrijven voor de barbecue kan nog tot 22 mei via Beveren.Kwandoo.com

KOOP ER EENTJE

U kunt nog steeds een sporteendje kopen voor 5 euro om de organisatie van de Special Olympics te steunen. De voetbaleendjes zijn wel allemaal de deur uit.

koop er eentje

De eendjes zijn verkrijgbaar bij:

- gemeentehuis Beveren
- Sportdienst Beveren
- Bib Beveren
- Dienst Toerisme, Grote Markt 2
- CC Ter Vesten
- Technische dienst, Europalaan 2 in Beveren
- Zwembad Kriekeputte
- een aantal winkels van Winkeldorp Beveren
- uw sportclub of vereniging

Vind ik leuk