Speur mee met onze jaarlijkse zoektochten


Zowel de fietszoektocht als de wandelzoektocht zijn verkrijgbaar bij het Toeristisch infokantoor. Beide zoektochten lopen van 15 juni t.e.m. 15 september.

Fietszoektocht

De fietszoektocht staat in het teken van Joos Vijd, opdrachtgever van het Lam Gods en rasechte Beverenaar. De tocht van 35 km leidt u naar de polders van Melsele en Kallo. Langsheen de route ontdekt u monumenten die ons aan Joos Vijd laten herinneren.

Het deelnameformulier is aan 2,5 EUR verkrijgbaar bij:
- Dienst Toerisme 
- Bib Beveren 
- Bib Melsele 
- Café 't Portaal | Kerkplein 14 | 9120 Melsele | T 03 291 22 51

40 winnaars kunnen rekenen op prachtige prijzen waaronder een fiets, een ballonvaart, geschenkcheques en - pakketten,... Daarnaast verloten we ook 10 prijzen onder diegenen die de Vijdpuzzel juist opgelost hebben. Tot slot zijn er ook nog 10 prijzen voor niet-winnaars.

Kinderzoektocht

Deze speurtocht voor kinderen is ongeveer 5 km lang. Iedereen kan deelnemen, maar enkel kinderen geboren in de jaren 2008 tot en met 2014 maken kans op een mooie prijs.

Er ligt een leuke attentie klaar voor iedereen die zijn ingevuld antwoordformulier tijdig binnen brengt.

De beste 10 speurneuzen winnen een mooie prijs! Daarnaast verkiezen we elke maand een Beverse verkenner van de maand. Die wordt via de Facebookpagina van de dienst Toerisme bekend gemaakt. De verkenner met de meeste likes mag rekenen op een leuke prijs!

Het deelnameformulier is aan 1 EUR verkrijgbaar bij:

Dienst Toerisme 
Bib Beveren 

Vind ik leuk