Toegang parking Gravenplein via N70

Vanaf dinsdag 23 april tot 10 augustus zal de parking op het Gravenplein niet meer bereikbaar zijn via de in- en uitrit langs de Gravendreef, dit omwille van omgevingswerken rond het administratief centrum.

Tijdens de werken zult u de parking op het Gravenplein kunnen bereiken via een tijdelijke in-en uitrit langs de N70, gelegen tussen het administratief centrum en de Zwarte Dreef.

Komt u vanuit Sint-Niklaas, dan slaat u niet af in de Gravendreef, maar rijdt u verder richting het rondpunt aan kasteel Cortewalle. Net voor het rondpunt kunt u rechtsaf de parking oprijden.

Als u vanuit Melsele komt, dient u een omleiding te volgen om de inrit te bereiken.

  • Voor personenwagens: omleiding langs de Gravendreef en keerlus op het Stationsplein en terug via Gravendreef naar N70. Vanop de N70 draait u rechtsaf de parking op.
  • Voor vrachtwagens en bussen: omleiding langs de Bosdamlaan,  Hof ter Wellelaan, Stationsstraat, Stationsplein en Gravendreef en zo terug richting N70 en de parking.

De omleidingen zullen aangeduid worden met signalisatieborden.

Bij het uitrijden, slaat u rechtsaf. Wie richting Sint-Niklaas wil, kan dan keren aan het rondpunt aan kasteel Cortewalle.

Deze verkeerssituatie geldt tot 10 augustus 2019.

Vind ik leuk