Vrijwilligen tijdens de Corona-crisis


De maatregelen om de verspreiding van het coronavirus te vertragen, lokken een nooit geziene golf van solidariteit uit. Beverenaars willen zich inzetten om mensen die het extra moeilijk hebben deze dagen te helpen: door boodschappen te doen, de hond uit te laten, mondmaskers stikken, kaartjes sturen naar rusthuisbewoners, of simpelweg contact te houden. 
Toch dienen ook deze acties veilig te verlopen, zowel voor de vrijwilligers als voor de hulpbehoevenden.
 
Ons Sociaal Huis roept alle vrijwilligers op om zich kenbaar te maken via dit formulier. Het Sociaal Huis zal instaan voor de coördinatie zodat de beschikbare inzet maximaal rendeert.
Uw gegevens (zoals naam en telefoonnummer of e-mail) worden meegedeeld aan de hulpvrager. Deze gegevens worden voor geen andere doeleinden gebruikt.
Registreer u ook op https://www.vlaanderenvrijwilligt.be. Na registratie bent u als vrijwilliger corona tijdens het uitvoeren van het vrijwilligerswerk verzekerd voor Burgerlijke Aansprakelijkheid, Rechtsbijstand en Lichamelijke Ongevallen. Meer details over de polis kunt u hier vinden https:// www.vlaanderenvrijwilligt.be/wp-content/uploads/2019/04/Samenvatting-polis-vrijwilligerswerk. pdf

 

Vind ik leuk