Winkel lokaal en steun onze handelaars en ondernemers

Heel wat Beverse handelaars en ondernemers worden zwaar getroffen door de noodzakelijke maatregelen die worden genomen in een poging om de verdere verspreiding van het coronavirus af te remmen. Geheel in lijn met de Beverse mentaliteit, blijven velen onder hen niet bij de pakken zitten en bieden op een andere wijze hun diensten en producten aan. Heel wat ondernemers en handelaars startten al initiatieven op waarbij online of telefonisch kan besteld worden en waarbij producten al dan niet thuis geleverd worden. Dat geldt niet alleen voor voeding (restaurants, traiteurs, ...), maar ook voor non-food zoals bijvoorbeeld tuincentra, doe-het-zelf- en kledingzaken. Vooral op sociale media, maar ook op een eigen website maken handelaars volop reclame voor hun aangepast aanbod.

Gemeente Beveren roept alle inwoners dan ook op om zoveel mogelijk lokaal te ‘winkelhieren’ om op die manier onze Beverse handelaars en ondernemers een hart onder de riem te steken in deze moeilijke tijden. We vragen inwoners om ook online bij lokale winkeliers te shoppen. Veel handelaars berichten over hun aangepast aanbod op hun facebookpagina en website. Ben je niet zeker of een lokale handelaars een aangepast aanbod heeft, neem dan even telefonisch contact op of surf even naar hun website. 

Oproep aan de handelaars om website aan te passen n.a.v. corona

Gemeente Beveren roept tegelijkertijd ook alle handelaars en ondernemers op om op hun website duidelijk te communiceren over het al dan niet open zijn van hun zaak, uiteraard in overeenstemming met genomen federale coronamaatregelen, en over hun online aanbod, bestel- en leveringsmogelijkheden. Zo vinden onze inwoners nog beter de weg naar de lokale ondernemers.

 

Vind ik leuk