Zillebeek: gevaarlijke fietsoversteek wordt verwijderd

update 14 november

Om het verbindingsfietspad ter hoogte van Zillebeek nr.89 tot nr.61 aan te leggen, blijkt het toch noodzakelijk te zijn om het kruispunt volledig af te sluiten voor alle verkeer vanaf donderdag 15 november tot en met vrijdag 23 november. Doorgang voor fietsers in beide richtingen blijft mogelijk. 
Volgende omleidingen zijn van kracht van donderdag 15 t.e.m. vrijdag 23 november:

• Het verkeer komende van Beveren dient volgende omleiding te volgen: Kromstraat-Achterhoek-Broekstraat-Klaasdekkerstraat. In deze straten zal er eenrichtingsverkeer ingevoerd worden gedurende deze periode.

• Het verkeer komende van Vrasene dient volgende omleiding te volgen (idem zoals tot nu toe gecommuniceerd werd): Permanstraat - ’s Herenwilg - Lindenlaan. In deze straten wordt eenrichtingsverkeer ingevoerd.

Vanaf vrijdagavond 23 november tot en met 7 december zal er terug eenrichtingsverkeer vanuit 
Beveren richting Vrasene mogelijk zijn. Komende van Vrasene naar Beveren blijft de omleiding via Permanstraat - ’s Herenwilg – Lindenlaan van kracht.


Ter hoogte van het kruispunt van Zillebeek met de Elzenstraat wordt de gevaarlijke fietsoversteek verwijderd. Tot nu toe dienden fietsers daar de baan te kruisen van het ene naar het andere fietspad. De rijbaan wordt nu aangepast zodat het tweerichtingsfietspad kan worden doorgetrokken.

Vind ik leuk