Nieuws

15 november 2018
De groene berm in woonstraten worden dikwijls gebruikt als parkeerplaats terwijl dit volgens de wegcode verboden is.
15 november 2018
Erkenning als ramp van de droogte in de lente van 2018 en de zomer van 2018, betekent dat landbouwers een aanvraag tot tegemoetkoming kunnen indienen.
8 november 2018
De gevaarlijke fietsoversteek in Zillebeek wordt verwijderd en zal worden vervangen door een fietspad aan beide kanten van de straat. UPDATE
7 november 2018
Het Havenbedrijf Antwerpen wil de infrastructuur aan de Europaterminal vernieuwen. Voor dit project dient een project-MER te worden opgemaakt als onderdeel van de omgevingsvergunning. Het dossier is te raadplegen via https://www.portofantwerp.com/...
6 november 2018
Heb je altijd al eens een elektrische fiets willen proberen? Of heb je overwogen om de kinderen met de elektrische bakfiets naar school te brengen en daarna naar het werk door te fietsen? Of heb je als werkgever of bedrijf ooit overwogen om je werknemers van duurzame vervoermiddelen te laten...
25 oktober 2018
Infrabel plant werken aan spoorlijn 59 van aan de overweg Appelstraat tot net voorbij het station van Melsele. Dit brengt voor het lokale verkeer enige hinder met zich mee.
23 oktober 2018
Wenst u de telefoongids niet meer te ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven...
5 oktober 2018
Het campertoerisme zit in heel Europa in de lift. Motorhome-eigenaars zijn dan ook steeds meer zoekende naar plaatsen waar zij kunnen parkeren/overnachten. Gemeente Beveren heeft een aantal camperplaatsen ingericht.
2 oktober 2018
De fietsenstallingen aan het station in Beveren worden vernieuwd. De afbraakwerken van de huidige fietsenstallingen starten op maandag 8 oktober. Tijdelijke fietsenstallingen zijn voorzien.
28 september 2018

Infrabel plaatste in het station van Beveren een tijdslot waardoor de wachtzaal alle dagen toegankelijk is van 5 u tot 20 u. De wachtzaal is toegankelijk vanaf het perron.