expo meulenberg

Bewonder de prachtige beelden en installaties van Beverse kunstenaars Gilbert Cornelis en Emiel Van de Velde op de kunstexpo BinnensteBuiten.

SeniorenResidentie Meulenberg bevindt zich pal in het hart van Beveren en ligt op loopafstand van zowel de markt als het station. Het bijhorende en omvangrijke park is vanop de N70 onzichtbaar voor voorbijgangers. Deze verborgen tuin is een verrassende oase van rust en de perfecte locatie om kunst in de kijker te zetten.
Vorig jaar organiseerde de SeniorenResidentie met Meulenberg BinnensteBuiten voor het eerst een kunsttentoonstelling. Zowel in het park als in de residentie konden bezoekers tijdens de zomermaanden kennis maken met het werk van assemblagekunstenaars Ludo Giels en Lut De Baere tijdens de Expo Kunst met een hoek af.
Dit jaar exposeren opnieuw twee Beverse kunstenaars. Vanaf 1 mei tot en met zondag 18 september loopt een dubbeltentoonstelling met beelden van Gilbert Cornelis en installaties van Emiel Van de Velde. In het park laat Emiel Van de Velde ladders één worden met bomen, binnen gaat zijn ouder werk op in het interieur. De uitgebreide selectie beelden van Gilbert Cornelis varieert in thema, stijl en materiaal.
Meer informatie over de werken vindt u tijdens de tentoonstelling op de staander in de inkomhal.

Praktisch

Waar

Park SeniorenResidentie Meulenberg
Oude Zandstraat 34 | Beveren

Wanneer

1|05 > 18|09
elke dag welkom van 10 tot 12 uur en van 14 tot 18 uur

Prijs

Gratis