Levensloop Beveren 2023: opnieuw 24 uur vieren, herinneren, strijden!

Levensloop Beveren is een sociaal en feestelijk evenement waarbij heel wat teams van verenigingen, bedrijven, scholen, families en vrienden gedurende 24 uur estafetterondjes lopen of wandelen in de strijd tegen kanker. Levensloop is de Belgische versie van het internationale "Relay for Life" dat wereldwijd in 29 landen wordt georganiseerd. Wereldwijd zijn er jaarlijks meer dan 3.000 "relays" en Beveren is al jaren één van de grootste.

Twee coronajaren gooiden roet in het eten, maar in oktober 2022 stonden we er weer en werden we met ons evenement opnieuw België's grootste Levensloop. We verzamelden maar liefst 237.865 EUR ten voordele van Stichting tegen Kanker en ons terrein werd zaterdag en zondag opnieuw overspoeld door duizenden bezoekers : een bewijs dat het Waasland nog steeds warm loopt naar Levensloop Beveren. Daarom dat we als organisatieteam ook in 2023 weer een hartverwarmend evenement zullen organiseren. De achtste editie van Levensloop Beveren komt er op 21 en 22 oktober 2023, en uiteraard geniet de organisatie ook nu weer de volle steun van de Gemeente Beveren.

Praktisch

Wanneer

Zaterdag 21 en zondag 22 oktober 2023

Waar

Sportpark Beveren, Klapperstraat 103 | Beveren

Kostprijs

De deelnameprijs is 10 EUR per persoon, ongeacht het aantal rondjes dat je wandelt of loopt. De opbrengst van Levensloop Beveren 2023 gaat naar Stichting tegen Kanker. Stichting tegen Kanker besteedt dat geld aan het wetenschappelijk kankeronderzoek, aan begeleiding en ondersteuning van patiënten en hun familie en kankerpreventie.

Inschrijven