Rumbaristas

Rumbaristas | 20 uur

‘Ya Lo Sabía’ is de fijne nieuwe single waarmee Rumbaristas de toon zet voor de zomer van 2022: even proberen om de zorgen van de voorbije 2 jaar te vergeten en met kleur vooruit te kijken naar morgen… Het nummer is de voorbode van een nieuw album waar het vijftal momenteel aan werkt samen met de Franse gitarist-producer Madjid Fahem (Manu Chao) en de Mexicaans-Amerikaanse muzikant-producer Sergio Mendoza (Calexico, Orkesta Mendoza)…
De Catalaanse rumbero Willy Fuego omringt zich met de boeiende ritmesectie rond Roel Poriau en Tomas De Smet (Think of One), de Frans-Siciliaanse-Poolse multi-instrumentalist Thomas Morzewski (Orchestre International du Vetex) en de onvolprezen accordeoniste/violiste Nele Paelinck (cf School is Cool, The Bonnie Blues, De Nieuwe Snaar,…) Horen wij u daar nu al “feestje” roepen?

www.rumbaristas.com

Jaune Toujours

Jaune Toujours | 22 uur

Jaune Toujours brengt een explosieve, stedelijke mix van muziekgenres, ritmes, talen en culturen. Voeg daar een snuif typisch Belgische zelfrelativering aan toe en het resultaat is een band met de energie van een rockgroep (zonder gitaren!), het improvisatieplezier van een jazzcombo, de open-mindedness van een wereldmuziekgroep en het charisma van de straatmuzikant. Luidkeels “Ici Bruxelles” meebrullen daar in Beveren. De dansbenen volgen vanzelf.
www.choux.net/jaunetoujours

 

Praktisch

Wanneer

Zaterdag 27 augustus

Waar

Oud atletiekplein - D. Van Beverenlaan | Beveren

Prijs

Gratis