Door de coronamaatregelen werkt onze dienstverlening enkel nog op afspraak.
Wilt u een afspraak met één van onze medewerkers? Dit kan via T | 03 750 15 11

Niet-essentiële verplaatsingen
Er is momenteel geen verbod op niet-essentiële verplaatsingen. U mag bijvoorbeeld de auto nemen om te gaan wandelen in een bos op 30 kilometer van huis.
Indien u van plan bent om een reis naar het buitenland te maken, is het sterk aangeraden om het reisadvies van Buitenlandse Zaken te raadplegen dat voortdurend up-to-date gehouden wordt: https://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisadviezen

Openbaar vervoer

  • Een mondmasker is verplicht voor iedereen ouder dan 12 jaar (trein, tram en bus). Er wordt ook gevraagd om zoveel mogelijk de afstandsregels te respecteren.
  • Er kan niet meer met contant geld betaald worden op de voertuigen van De Lijn en in de voorverkooppunten van De Lijn zoals onder meer de Lijnwinkels. Alternatieven zijn uiteraard de gangbare manieren zoals SMS-ticket, met bankkaart via de Lijnwinkels en aan de verkoopautomaten van De Lijn, externe voorverkooppunten of via de applicatie van De Lijn.

Meer informatie op de website van de NMBS of voor informatie over bus- en tramvervoer, raadpleeg delijn.be/vlotenveilig.