Door de coronamaatregelen werkt onze dienstverlening enkel nog op afspraak.
Wilt u een afspraak met één van onze medewerkers? Dit kan via T | 03 750 15 11
 • Jeugd
  Activiteiten van Vakantietoppers blijven doorgaan.
  Voor jeugdverengingen geldt: voor jongeren ouder dan 12 zijn er geen activiteiten meer, voor kinderen jonger dan 12 kan het wel nog, maar mits strikte opvolging van het protocol. Kampen met overnachtingen kunnen niet doorgaan. 
 • Cultuur
  Bioscopen, theater-, concert- en conferentiezalen, auditoria, musea, casino’s en speelautomatenhallen zijn gesloten. Dus ook Cultuurcentrum Ter Vesten,  Erfgoedhuis Hof ter Welle en kasteel Cortewalle. Fort Liefkenshoek werd opnieuw geopend. Reserveren is verplicht.
  De bibliotheken zijn open, maar de leeszalen zijn gesloten. Klik hier voor de openingsuren. Een mondmasker is verplicht boven 12 jaar.
 • Infokantoor dienst Toerisme
  Het loket Toerisme werkt met vrije inloop. Klik hier voor de openingsuren. Mondmasker is verplicht.
 • Sport
  Zwembaden zijn geopend.
  Fitnesscentra, zonnebanken, bowlingzalen zijn gesloten.
  Sporten in georganiseerd verband (clubs, groepen, lessen...) is verboden, behalve outdoor voor kinderen tot en met 12 jaar.
  Sportkampen en indoortrainingen voor kinderen tot en met 12 jaar kunnen plaatsvinden, onder volgende voorwaarden: geen publiek toegelaten, in een georganiseerde context door een club, vereniging of lokale overheid onder begeleiding van een trainer of meerderjarige begeleider, met een maximum van 20 kinderen, fysiek contact wordt vermeden, de activiteiten worden bij voorkeur buiten georganiseerd, ouders en begeleiders die de kinderen naar de sportactiviteit brengen, houden zich aan de regels van samenscholing en sociale afstand, mits voorafgaande toelating van het gemeentebestuur (aanvraag indienen per mail E dirk.de.backer@beveren.be).
  Niet-professionele sportieve trainingen voor +12 jarigen kunnen enkel plaatsvinden in open lucht. In dat geval gelden de algemene coronaregels (social distance, samenscholingsverbod) met uitzondering van leden van hetzelfde huishouden of knuffelcontacten). Een eventuele trainer|coach maakt dus deel uit van deze vier personen. Dit is niet van toepassing op voetbaltrainingen.
  Recreatieve sportbeoefening is buiten wel nog toegestaan, maar met maximaal 4 personen samen en met respect voor de afstandsregels.

 

Meer info op Sport Vlaanderen
 • Feest- en receptiezalen blijven gesloten.
 • Alle evenementen worden geschrapt: dit jaar dus geen  ijspiste, kerst- en rommelmarkten ...
 • Burgerlijke huwelijken worden toegestaan. Op de plechtigheid mogen maximum 15 personen (+12 jaar) aanwezig zijn het bruidspaar, de getuigen en fotograaf inbegrepen). Het is niet toegelaten om na de ceremonie nog een receptie of banket te organiseren.

 • Begrafenissen en crematies kunnen plaatsvinden maar steeds met respect van de afstandsmaatregelen (1,5 meter tussen personen) en met maximaal 15 personen en zonder de mogelijkheid van blootstelling van het lichaam.
  Het is niet toegelaten om een koffietafel te organiseren.
 • De begraafplaatsen zijn open. Respecteer de veiligheidsmaatregelen

Kijk op www.parochieinbeveren.be voor meer info over de religieuze diensten.