Vogelspotter

Schepen en vogels spotten in Havenland

Met deze kaart weet u meteen waar u best op de uitkijk staat met uw verrekijker.

Dewaterbus

DeWaterbus als attractie

Ontdek met DeWaterbus  de schoonheid de Schelde, Beveren en de aanpalende gemeentes en de stad Antwerpen. De Waterbus houdt in Beveren halt aan Fort Liefkenshoek en de Kallosluis. 

 

City Golf Fort Liefkenshoek

City Golf Fort Liefkenshoek

Een uniek concept om Fort Liefkenshoek te verkennen.

Vespa Waasland

Vespa Waasland

Met de Vespa rijden doorheen verschillende routes in Beveren. 

Geocaching logo

Schatten jagen met geocaching

Geocaching is een spel dat u digitaal in de echte wereld speelt. Met behulp van GPS-coordinaten gaat u, via een app op uw telefoon of een GPS-apparaat, een schat vinden. Die schat noemen we een (geo)cache. Wist u dat ze dit spel overal ter wereld doen? 

FarmFun Mattias en Lieke

FarmFun Beveren

Gezonde buitenlucht, uitdagende denk- en doeopdrachten, heel veel koeien en nog veel meer fun. Daar staat FarmFun Beveren voor! Wij, dé specialisten in entertainment en plezier. Wil je een beestige vrijgezellendag of een farmtastisch originele teambuiding beleven? Spring dan op je tractor – of in je auto – en kom naar de boerderij van Mattias en Lieke in Beveren voor een onvergetelijk avontuur!

Poldertochten

Poldertochten

Maak op een originele wijze een tocht door de polders.

Zonnetrein Grenspark Groot Saeftinghe

Zonnetrein Groot Saeftinghe

Ga op ontdekkingstocht in het Grenspark Groot Saeftinghe en proef heerlijke streekproducten. Kies uit verschillende arrangementen.

Ballonvaart

Ballonvaart

Een unieke groepsuitstap, een onvergetelijk avontuur waarbij men geniet van de mooiste uitzichten in de regio. Diverse opstijgplaatsen mogelijk.

Escaperoom

Escaperooms in Hotel Beveren

Ontdek het Escapehotel Beveren.

dropshot

Dropshot Beveren

Doet u graag aan bowling, squash of snooker & biljart? Dan bent u hier aan het juiste adres. Wanneer u uitgespeeld bent kan u hier ook iets drinken of eten in de brasserie.

Haven

Golfclub Beveren

Golfclub Beveren ligt in de Waaslandhaven. In deze unieke setting bieden we een uitdagende beleving aan op de mooiste inland linksbaan van Vlaanderen.

Het parcours slalomt door een rijk natuurgebied wat prachtige taferelen oplevert. Tussen het heidegras en de eco-zones wacht een uiterst uitdagende tocht. Door menig golfer erkend als mooiste inland links van Vlaanderen.

subtropisch zwembad

Subtropisch zwembad LAGO

Subtropisch zwemparadijs LAGO Beveren De Meerminnen is jouw uitgelezen plek voor een spetterende dag vakantie. Waterpret in het zwemparadijs, een virtuele ontdekking in LAGO VIRTUAL en achteraf genieten van wat lekkers in het Rest-eau-café. Hier beleeft u het allemaal!

Alpacaboerderij

Alpacadijk Kallo

Altijd al eens een alpaca willen zien en knuffelen? Dit kan bij de alpacaboerderij "Alpacadijk" in Kallo.