Bonapart Bier

BONàPART

BONàPART is een blond bier met een zachte ronde smaak en bittere toetsen. Het bevat een alcoholpercentage van 8 à 8,5 %. Kom het bier met buskruit zelf ondekkken op het terras van het Fort Liefkenshoek of bij de dienst toerisme in Beveren. Het fortbier is verkrijgbaar in geschenkverpakking: mandje, glas en 4 flesjes BONàPART of in een karton met 6 flesjes. Beiden kosten 12 euro en zijn verkrijgbaar op beide verkooppunten.

Sint-Maartensgebak

Vervaardigd op basis van zanddeeg en frangipane, met daarin gehakte ananas verwerkt, gedrenkt in grand-marnier. Het is geglaceerd met suiker en konfituur.Te verkrijgen in de periode van de Sint-Maartensviering.

Bevers Gebak

Vervaardigd op basis van zanddeeg en frangipane, met daarin gehakte ananas verwerkt. Geglaceerd met suiker.
Bakkerij Verhelst - Buys  - Tel. 03 775 76 87
Halfdreef 39 - Beveren

Puitenslagersgebak

Het gebak wordt vervaardigd op basis van zanddeeg en frangipane, met daarin krieken en pindanoten verwerkt. Bovenaan is het versierd met een kikker (sticker).
Bakker Vermeiren - Tel. 03 775 94 57
Pastoor Steenssensstraat 41 - Beveren

Kerstgebak

Soort frangipane waarin gemalen noten verwerkt zijn. Voorzien van een fruitlaag met abrikozen en rozijnen. De versiering gebeurt met enkele typische kerstattributen.
Bakker Vermeiren - Tel. 03 775 94 57
Pastoor Steenssensstraat 41 - Beveren

Mosterd De Kroon

Ambachtelijk bereide, straffe mosterd. Op basis van verschillende mosterdzaden en azijn.
De Kroon   - Tel. 03 775 81 43
Heiveldstraat 113 - Beveren

Proevertjeswandeling

Tijdens de proevertjeswandeling door het centrum van Beveren van ongeveer 4 km, maakt u niet alleen kennis met een aantal monumenten en bezienswaardigheden, maar geeft de gids u ook uitleg over eigen Beverse producten. Deze wandeling is enkel beschikbaar voor groepen.