UiTPAS Reynaert

Iedereen heeft recht op vrije tijd. Ook als je het financieel moeilijk hebt. Voor jou is er de UiTPAS met kansentarief. Die ziet er helemaal hetzelfde uit als een gewone UiTPAS, en je kan er ook punten mee sparen en ruilen.
Met je UiTPAS Reynaert met kansentarief krijg je 80% korting als je deelneemt aan een UiTPAS activiteit in onze regio (gemeente Beveren en Zwijndrecht.

Je woont in Beveren en

  • Je hebt recht op de verhoogde tegemoetkoming in de ziekteverzekering of
  • Je krijgt het leefloon of een gelijkaardige financiële ondersteuning van het OCMW of
  • Je hebt een hoge schuldenlast en wordt hierbij begeleid.

In bijlage vind je de volledige voorwaarden voor de UiTPAS Reynaert met kansentarief.

 

De UiTPAS Reynaert met kansentarief kan je enkel aanvragen in Beveren.

  • Gemeentehuis, vrijetijdsbalie, Gravenplein 8. Je brengt je identiteitskaart en het nodige attest mee.
  • via je maatschappelijk assistent. Ben je in begeleiding bij het OCMW dan kan je de UiTPAS met kansentarief via hem/haar aanvragen.

Je kan je UiTPAS Reynaert ook aanvragen via het E-loket, je stuurt dan het nodige attest elektronisch mee met je aanvraag. Je moet de kaart wel persoonlijk komen afhalen op het gemeentehuis.

aanvraag UiTPAS via E-loket

De UiTPAS Reynaert met kansentarief is gratis.

De UiTPAS Reynaert met kansentarief blijft geldig zolang je voldoet aan de voorwaarden van het kansentarief. Je hoeft je UiTPAS niet meer jaarlijks aan te vragen. 

Jaarlijks wordt er gecontroleerd of je nog voldoet aan de voorwaarden van het kansentarief. Je hoeft hier zelf niets voor te doen. Je wordt verwittigd indien je niet langer voldoet aan de voorwaarden. Je krijgt dan gratis een gewone UiTPAS en je behoudt je reeds gespaarde punten.
 

Met je UiTPAS met kansentarief krijg je 80% korting op UiTPAS activiteiten in onze regio; Beveren en Zwijndrecht. Let op! Soms worden er beperkingen ingesteld op het aantal kortingen (bv. bij Lago Meerminnen wordt het aantal kortingen beperkt tot 5 voor het zwemparadijs).

Je kan met je UiTPAS met kansentarief natuurlijk ook punten sparen en punten omruilen voor voordelen in onze regio (gemeenten Beveren en Zwijndrecht) maar ook in andere steden en gemeenten met een UiTPAS.

In onze regio organiseren de gemeentediensten en ook talrijke verenigingen en organisaties UiTPAS-activiteiten. Een overzicht vind je hierna.

Een overzicht van UiTPAS-activiteiten vind je op uitinvlaanderen.be, de UiTPAS-activiteiten worden aangeduid met het UiTPAS-logo.
 

Overzicht UiTPAS-aanbieders Beveren UiT in Vlaanderen

Je UiTPAS Reynaert is persoonlijk en mag enkel door jezelf gebruikt worden.
Bij deelname aan een UiTPAS-activiteit krijg je hiervoor één punt.
Je spaart zelf punten door je kaart of de UiTPAS app te scannen aan de UiTPAS-zuil (bib, sporthal, Lago Meerminnen, CC Ter Vesten) of door de QR-code bij de activiteit te scannen. De aanbieder van de activiteit kan je ook een punt toekennen.

In alle UiTPAS-regio’s kun je punten omruilen voor iets extra (vb drankje), een kadootje of een korting.
Welkomstvoordelen
Bij aankoop van een UiTPAS Reynaert ontvang je ook direct een welkomstvoordelen (3 punten op je nieuwe UiTPAS en een schoudertas met een verrassende inhoud).
Een overzicht van de omruilvoordelen in onze regio Reynaert vind je hierna.
Op zoek naar een voordeel in een andere gemeente?
Doorzoek via deze link de voordelen bij een van de meer dan 2000 aanbieders.
 

Overzicht omruilvoordelen Beveren naar alle omruilvoordelen UiTPAS

Hier vind je alle info over de organisatie van UiTPAS Reynaert in Zwijndrecht.

Naar UiTPAS Reynaert Zwijndrecht

Download de UiTPAS-app gratis in de App store of de Google Play Store. Koppel eenmalig jeUiTPAS nummer (zie UiTPAS-kaart) aan de app. Zo heb je je UiTPAS altijd op zak! Je spaart punten door de QR-code op de spaarzuil  of bij de UiTPAS-activiteit te scannen met je smartphone. Je bekijkt met de app meteen hoeveel punten je al spaarde en welke omruilvoordelen in aanbieding zijn.
 

Bedankt dat je gebruik maakt van UiTPAS Reynaert.
Op het gebruik van je UiTPAS zijn er voorwaarden van toepassing op het vlak van correct gebruik, beëindiging van account, fraude en dergelijke meer. Door het gebruik van jouw UiTPAS stem je in met deze gebruiksvoorwaarden. 
Bovendien is op elk gebruik van je UiTPAS het privacybeleid UiTPAS van toepassing. Voor alle vragen over privacy en UiTPAS kun je terecht op privacy@uitpas.be.
Je vindt hierna de link naar beiden.

Privacybeleid UiTPAS Gebruiksvoorwaarden UiTPAS