Opgelet – phishing mails COVID-certificaten

Er doen momenteel phishing mails de ronde die melden dat er "urgente document(en) in uw 'My e-Box in verband met uw COVID-certificaat" ter beschikking staan.
Met een frauduleuze link proberen deze mails persoons- en bankgegevens van de ontvanger los te krijgen.

De mails zijn opgemaakt in de huisstijl van het Agentschap Zorg en Gezondheid, met vermelding van logo, campagnebeeld en ondertekening door administrateur-generaal Dirk Dewolf.

Het afzenderadres wil de indruk wekken dat de mails afkomstig zijn van o.a. doclr, een mutualiteit of een overheidsinstantie.

Het is nooit nodig om bankgegevens of andere persoonlijke informatie in te geven om COVID-certificaten te raadplegen. De certificaten zijn steeds beschikbaar na een beveiligde aanmelding (bv. met Itsme of eID) via mijngezondheid.be, myhealthviewer.be of mijnburgerprofiel.be.

Vaccinatienieuws

UPDATE 9 september

Laatste vaccinatiedagen op wo 15 en vrijdag 19 september

Bent u nog niet gevaccineerd tegen Covid-19? Reserveer dan een plaatje voor de laatste vaccinatiedagen op woensdag 15 september (12 > 16 uur) en op vrijdag 17 september (16 > 18 uur) in het vaccinatiecentrum van Beveren. Maak hiervoor een afspraak met de helpdesk van het vaccinatiecentrum: T 03 750 16 00 (bereikbaar van 8.30 tot 17 uur op weekdagen).

Vaccinatie 12- tot 15-jarigen

De 12 tot 15-jarigen hebben toestemming nodig om zich te kunnen laten vaccineren. U geeft als ouder of wettelijke voogd toestemming door:

  • De jongere te begeleiden in het vaccinatiecentrum. 
  • Door een toestemmingsbrief van de ouder of wettelijke voogd mee te geven naar het vaccinatiecentrum. 

Deze toestemmingbrief en info over de vaccinatiecampagne 12 tot 15-jaar vindt u op https://www.laatjevaccineren.be/12-15-jarigen

 

Dienstregeling gratis pendelbus

Wilt u gebruik maken van de gratis pendelbus tussen het station Beveren, Grote Markt Beveren en het vaccinatiecentrum? Bel of mail dan minstens 2 werkdagen op voorhand tijdens de kantooruren naar T 03 750 17 87 of E naar buurtbus@beveren.be. Vermeld hierbij datum en uur. 

Helpdesk Vaccinatiecentrum

Met vragen over het vaccinatiecentrum (wijzigen afspraak, assistentie om uw afspraak te bevestigen) kunt u terecht op het nummer:

T 03 750 16 00 

Dit nummer is bereikbaar van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 17 uur.

Vaccinatie en vakantie

Hou bij het plannen van een vakantie of reis naar het buitenland rekening met uw afspraken voor vaccinaties. U bent best volledig gevaccineerd voor u op vakantie of reis vertrekt. Kunt u toch niet wachten? Plan uw reis dan tussen twee vaccindosissen. Zorg wel dat u tijdig terug bent voor uw tweede dosis want die kunt u niet uitstellen.

  1. Schat op voorhand in wanneer u gevaccineerd zal worden.
  2. U kent uw exacte data via uw uitnodiging en kan nog wat verplaatsen
  3. Geen uitstel voor de tweede dosis

ELINE DE MUNCK, WIM VAN DE VELDE EN TINE DE CAIGNY tonen u graag hoe uw vaccinatie in het Beverse vaccinatiecentrum verloopt.

Infobrochure Vaccinatiecentrum Beveren

Alle inwoners van Beveren krijgen een brochure met alle informatie over het vaccinatiecentrum. Zat de infobrochure niet in de bus? Geen nood. U kunt ze hier raadplegen.