Wij staan tot uw dienst in het nieuw gemeentehuis, Gravenplein 8 in Beveren!

Opgelet – phishing mails COVID-certificaten

Er doen momenteel phishing mails de ronde die melden dat er "urgente document(en) in uw 'My e-Box in verband met uw COVID-certificaat" ter beschikking staan.
Met een frauduleuze link proberen deze mails persoons- en bankgegevens van de ontvanger los te krijgen.

De mails zijn opgemaakt in de huisstijl van het Agentschap Zorg en Gezondheid, met vermelding van logo, campagnebeeld en ondertekening door administrateur-generaal Dirk Dewolf.

Het afzenderadres wil de indruk wekken dat de mails afkomstig zijn van o.a. doclr, een mutualiteit of een overheidsinstantie.

Het is nooit nodig om bankgegevens of andere persoonlijke informatie in te geven om COVID-certificaten te raadplegen. De certificaten zijn steeds beschikbaar na een beveiligde aanmelding (bv. met Itsme of eID) via mijngezondheid.be, myhealthviewer.be of mijnburgerprofiel.be.

Vaccinatienieuws

UPDATE 29 JULI

Alle uitnodigingen voor de 12- tot 15-jarigen zijn de deur uit. We starten nu met de uitnodigingen tweede kans. Deze uitnodigingen verlopen terug van oud naar jong. Momenteel zijn de tweede kans-uitnodigingen voor 65+ en de risicopatiënten verstuurd.

Vaccinatie tweede kans

Mensen die niet ingegaan zijn op hun eerste vaccinatie-uitnodiging of hun vaccinatie weigerden, krijgen een tweede kans om zich te laten vaccineren.

 • U ging niet in op uw eerste vaccinatie-uitnodiging
  - U ontvangt per brief een nieuwe uitnodiging. 
  - U kunt zich inschrijven op de reservelijst van Qvax
 • U weigerde uw eerste vaccinatie-uitnodiging
  Wenst u toch gevaccineerd te worden dan neemt u contact op met de helpdesk van het vaccinatiecentrum T 03 750 16 00 of u trekt uw weigering in via Qvax. Daarna ontvangt u opnieuw een uitnodiging of kunt u zich inschrijven  op de reservelijst van Qvax

BELANGRIJK! Bij de uitnodigingen tweede kans geeft u voortaan zelf op wanneer u wenst te komen:

 • Dat kan online via de link in uw uitnodigingsbrief
 • Telefonisch via de helpdesk vaccinatiecentrum: T 03 750 16 00

Vaccinatie 12- tot 15-jarigen

De 12 tot 15-jarigen hebben toestemming nodig om zich te kunnen laten vaccineren. U geeft als ouder of wettelijke voogd toestemming door:

 • De jongere te begeleiden in het vaccinatiecentrum. 
 • Door een toestemmingsbrief van de ouder of wettelijke voogd mee te geven naar het vaccinatiecentrum. 

Deze toestemmingbrief en info over de vaccinatiecampagne 12 tot 15-jaar vindt u op https://www.laatjevaccineren.be/12-15-jarigen

 

  Kom op het toegekende tijdstip naar het vaccinatiecentrum

  We willen iedereen oproepen om op het toegekende tijdstip naar het vaccinatiecentrum te komen, niet (veel) vroeger of later. Omdat niet op elk moment met hetzelfde vaccin wordt gevaccineerd en om grote piekmomenten te vermijden, vragen we van langs te komen op het correcte tijdstip. 

  Dienstregeling gratis pendelbus

  Opgelet! Vanaf 1 juli rijdt de gratis pendelbus tussen het station Beveren, Grote Markt Beveren en het vaccinatiecentrum (en terug) “op afroep”. Bel of mail daarom minstens 2 werkdagen op voorhand tijdens de kantooruren naar T 03 750 17 87 of E naar buurtbus@beveren.be. Vermeld hierbij datum en uur. 

  Helpdesk Vaccinatiecentrum

  Met vragen over het vaccinatiecentrum (wijzigen afspraak, assistentie om uw afspraak te bevestigen) kunt u terecht op het nummer:

  T 03 750 16 00 

  Dit nummer is bereikbaar van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 17 uur.

  Vaccinatie en vakantie

  Hou bij het plannen van een vakantie of reis naar het buitenland rekening met uw afspraken voor vaccinaties. U bent best volledig gevaccineerd voor u op vakantie of reis vertrekt. Kunt u toch niet wachten? Plan uw reis dan tussen twee vaccindosissen. Zorg wel dat u tijdig terug bent voor uw tweede dosis want die kunt u niet uitstellen.

  1. Schat op voorhand in wanneer u gevaccineerd zal worden.
  2. U kent uw exacte data via uw uitnodiging en kan nog wat verplaatsen
  3. Geen uitstel voor de tweede dosis

  ELINE DE MUNCK, WIM VAN DE VELDE EN TINE DE CAIGNY tonen u graag hoe uw vaccinatie in het Beverse vaccinatiecentrum verloopt.

  Infobrochure Vaccinatiecentrum Beveren

  Alle inwoners van Beveren krijgen een brochure met alle informatie over het vaccinatiecentrum. Zat de infobrochure niet in de bus? Geen nood. U kunt ze hier raadplegen.