Wij staan tot uw dienst in het nieuw gemeentehuis, Gravenplein 8 in Beveren!

Vaccinatienieuws

UPDATE 11 JUNI

Eerder vandaag gingen de uitnodigingen voor mensen geboren in 1989 en ouder de deur uit. Zij ontvangen hun brief in de loop van deze of begin volgende week.

Wilt u graag vroeger uitgenodigd worden, registreer u dan zeker op QVAX. Op dit moment is de reservelijst aardig aan het slinken. De kans is dus reëel dat u via deze lijst eerder wordt opgeroepen. Let wel: mensen naar wie een reguliere uitnodiging voor vaccinatie onderweg is, komen niet meer in aanmerking voor de Qvax-lijst. De eerstvolgende leeftijdscategorie die nog niet aan de beurt is, wordt opgeroepen als reserve.

We willen iedereen oproepen om op het toegekende tijdstip naar het vaccinatiecentrum te komen, niet (veel) vroeger of later. Omdat niet op elk moment met hetzelfde vaccin wordt gevaccineerd en om grote piekmomenten te vermijden, vragen we van langs te komen op het correcte tijdstip. 

Vaccinatie en vakantie

Hou bij het plannen van een vakantie of reis naar het buitenland rekening met uw afspraken voor vaccinaties. U bent best volledig gevaccineerd voor u op vakantie of reis vertrekt. Kunt u toch niet wachten? Plan uw reis dan tussen twee vaccindosissen. Zorg wel dat u tijdig terug bent voor uw tweede dosis want die kunt u niet uitstellen.

  1. Schat op voorhand in wanneer u gevaccineerd zal worden.
  2. U kent uw exacte data via uw uitnodiging en kan nog wat verplaatsen
  3. Geen uitstel voor de tweede dosis
Helpdesk Vaccinatiecentrum

Met vragen die rechtstreeks met het vaccinatiecentrum te maken hebben (wijzigen afspraak, assistentie om uw afspraak te bevestigen) kunt u terecht op het gratis nummer:

T 03 750 16 00

Dit gratis nummer is van maandag tot vrijdag te bereiken van 8.30 tot 17 uur.

ELINE DE MUNCK, WIM VAN DE VELDE EN TINE DE CAIGNY tonen u graag hoe uw vaccinatie in het Beverse vaccinatiecentrum verloopt.

Infobrochure Vaccinatiecentrum Beveren

Alle inwoners van Beveren krijgen een brochure met alle informatie over het vaccinatiecentrum. Zat de infobrochure niet in de bus? Geen nood. U kunt ze hier raadplegen.