Omwille van de verhuis naar het nieuw gemeentehuis sluiten de gemeentelijke loketten van wo 21 t.e.m. za 24 april.
Vanaf ma 26 april staan we terug tot uw dienst in het nieuw gemeentehuis, Gravenplein 8. Telefonisch blijven we steeds bereikbaar T 03 750 15 11.

Plan uw route met de Vijdkaart

Een prachtige wandeling van 7 km voor jong en oud brengt u langs de mooiste erfgoedparels in Beveren. Met de fietsroute van 35 km ontdekt u adembenemende landschappen, een bruisende wereldhaven en de mooiste monumenten van Kallo, Beveren en Melsele. U kunt de Vijdlandfolder downloaden of een gratis exemplaar afhalen bij de dienst Toerisme.

Vanaf 1 mei 2021 voorzien we een nieuw traject langs de parels van Beveren.
Hou de website in de gaten!

Ga voor een extra beleving met de erfgoedapp

In vijf video- en vijf audiofragmenten vertolken bekende Vlamingen, samen met hedendaagse afstammelingen van Joos Vijd, de wonderlijke geschiedenis van het Land van Waas. Storyline en camera: Uncle Wellington Wives vzw (Jonas en Hannes Bruyneel). Jonas Bruyneel is ook auteur van het boek 'Vijd. Het verdriet van het Lam Gods'. U kunt de fragmenten ook via een qr-code aan de Vijdschrijnen scannen.

Ontdek nog meer Vijdactiviteiten

De gemeente Beveren zet met VijdAwa, een cultureel en toeristisch erfgoedproject, de bijzondere figuur Joos Vijd, schenker van het Lam Gods en Beverenaar, in de kijker. Ontdek het volledige programma.

Hotspots van #Vijdland