Vanaf woensdag 25 augustus om 8.30 uur kan u inschrijven voor de activiteiten van het nieuwe sportseizoen!
Yoga, padel, boksfitness, spinning, wandelen en fietsen worden georganiseerd van september tot december, seniorengym en fitness 55+ zijn activiteiten die doorlopen tot juni.

Voor deze activiteiten kunt u online inschrijven. Telefonisch inschrijven is niet mogelijk, maar we helpen je graag door de werkwijze: 

  • Maak een account aan op beveren.kwandoo.com door de gegevens van het gezinshoofd in te vullen Dat gebeurt in 3 stappen. Houd uw rijksregisternummer bij de hand. Klik telkens op “volgende” en na stap 3 op “bewaar”. Vergeet bij de 1e stap ook niet aan te vinken dat u akkoord gaat met de algemene voorwaarden !
  • Na het doorlopen van de registratieprocedure ontvangt u een activatiemail op je emailadres. U  kan uw  account activeren door op de link in de mail te klikken.
  • U komt dan terug op de startpagina van onze site en kan nu inloggen met uw e-mailadres en het paswoord dat u bij het registreren heeft aangemaakt.
  • Na het inloggen klikt u op de knop “voeg gezinslid toe” en voegt u alle gezinsleden toe (partner, kinderen die nog thuis wonen)  die mogelijk ook voor een activiteit willen inschrijven.
Online regelen