Wandelen in Beveren

#blijfwandelen

De wandeltochten leiden u langs mooie en ook de minder bekende paadjes. Elke wandeling is bewegwijzerd met de ‘Beveren Wandelt’ pijlen.

Jeugdcentrum Prosperpolder Kieldrecht

Beveren Wandelt

3 wandelingen zijn in Prosperpolder uitgestippeld. De bewegwijzering blijft nog hangen tot einde december. Voor de kinderen zijn er onderweg enkele leuke opdrachten voorzien.

Wandelaars Trage Wegen

Trage wegenwandeling Haasdonk

Heel wat sportievelingen ontdekten op de wandelingen van de Dag van de Trage Weg drie mooie wandelingen langs veldwegjes. Startpunt is Hof ter Saksen. Goed nieuws voor zij die er niet bij konden zijn, de drie wandelingen blijven tot einde december bewegwijzerd en ook de opdrachten bij de botjeswandeling blijven hangen tot het einde van het jaar.

10000 stappen

10 000 stappen

Verken in Beveren en Verrebroek de twee routes van ongeveer 7 km.  De 10 000 stappen wandeling staat aangeduid met signalisatieborden.

Trage Weg Molenbeekpark

Trage Wegenwandeling

Trage wegen vindt u overal. Samen vormen verharde veldwegjes en onverharde bospaden een netwerk waar u als zachte weggebruiker ongestoord kan wandelen. Ideaal voor een ochtendloopje, een ommetje met de hond of om een frisse neus te halen na het werk.

Wandelnetwerken

Wandelnetwerken in het Waasland

Twee nieuwe wandelnetwerken die samen goed zijn voor 420 kilometer aan wandelplezier! Heb je liever de wandelgids? Dat kan ook! Deze wandelgids bundelt het beste uit beide netwerken in 5 heerlijke wandelroutes met een stevige portie eet-, drink-, doe- en verblijfstips bovenop.

Toerisme Waasland

Toerisme Waasland

In het Waasland treft u prachtige verborgen plekjes, idyllische dorpjes, uitgestrekte polders en een wereldhaven. Raadpleeg de website van Toerisme Waasland om meer routes in de Wase regio te ontdekken of stippel je eigen wandelroute uit met de wandelrouteplanner.

Is er een bewegwijzeringsbordje weg? Wij horen het graag! Stuur een mailtje met vermelding van de locatie naar toerisme@beveren.be.