Leen vanaf nu gratis e-boeken bij de bib via het platform cloudLibrary.

Je kan telkens 2 e-boeken tegelijk lenen en die 6 weken lang lezen op je eigen toestel. Loopt de uitleentermijn af, dan verdwijnen de e-boeken vanzelf van je toestel. Je kan tot 2 e-boeken reserveren die je graag nog wil lezen.

De e-boeken zijn beschikbaar op tablet, smartphone, computer en kunnen overgezet worden naar de meeste courante e-readers. 

Alle info op https://beveren.bibliotheek.be/e-boeken

In elke bibliotheek staat minstens één computer ter beschikking om gratis gebruik te maken van internet of om databanken te raadplegen

Elke bibliotheek beschikt over een multifunctional waarmee u kunt printen, kopiëren of scannen

Mijn Bibliotheek is uw toegang om uw leenperiode te verlengen, om te reserveren of om suggesties te doen.  Met uw profiel kunt u ook e-boeken lenen.

Alle info hierover op onze help-pagina

In bib Beveren, bib Haasdonk, Bib Kieldrecht, bib Nieuwe Parochie en bib Verrebroek kunt u gebruik maken van gratis wifi zodat u via uw eigen notebook, tablet of smartphone toegang tot het internet krijgt.

De bib is geabonneerd op Gopress Krantenarchief. Hierdoor kunt u een digitaal archief van krantenartikels raadplegen op de computers in de bib én thuis via onze catalogus.

  Nieuwe artikels vindt u 2 dagen na publicatiedatum in deze databank terug.