Bouw van nieuw AC voor politie en gemeentediensten

De lokale politiezone Waasland-Noord heeft reeds zijn intrek genomen in de nieuwe kantoren.

Verwacht wordt dat de gemeentelijke administratieve dienst nog in 2020 verhuizen naar het nieuwe administratieve centrum.

Animatievoorstelling van de inrichting van nieuw ac 

 

Inschrijven gidsencursus gemeente Beveren

Gidsenvereniging Beveren zoekt samen met dienst Toerisme nieuwe, enthousiaste en geëngageerde gidsen om bezoekers wegwijs te maken in onze uitgestrekte gemeente. Natuur, havenontwikkeling, geschiedenis, streekproducten, onze gemeente heeft het allemaal in aanbod. Zin om uw passie over te brengen aan een groep? Dan bent u de collega-gids die wij zoeken!

Inschrijven (en betalen van het inschrijvingsgeld) kan tot 15 december 2020.

Buurtinformatienetwerk Bankwegelhof BEVEREN

Logo Buurtinformatienetwerk

Wil je meewerken aan het BIN Bankwegelhof Beveren? Vul dan het formulier in. Dit formulier komt terecht bij de coördinator van je buurtinformatienetwerk. 

Buurtinformatienetwerk Beveren Station

Logo Buurtinformatienetwerk

Wil je meewerken aan het BIN Beveren Station? Vul dan het formulier in. Dit formulier komt terecht bij de coördinator van je buurtinformatienetwerk.

Buurtinformatienetwerk Vrasene Centrum

Logo Buurtinformatienetwerk

Wil je meewerken aan het BIN Vrasene Centrum? Vul dan het formulier in. Dit formulier komt terecht bij de coördinator van je buurtinformatienetwerk. 

BIN Bunderhof Haasdonk

Logo Buurtinformatienetwerk

Wil je meewerken aan het BIN Bunderhof Haasdonk? Vul dan het formulier in. Dit formulier komt terecht bij de coördinator van je buurtinformatienetwerk.

BIN Sportzone Beveren

Logo Buurtinformatienetwerk

Wil je meewerken aan het BIN Sportzone Beveren? Vul dan het formulier in. Dit formulier komt terecht bij de coördinator van je buurtinformatienetwerk.

Verrassingen in je valies

Ja, ik laat mij verrassen!

Ik wil graag een boekenpakket in mijn valies.

Pagina's

Abonneren op Gemeente Beveren RSS