Openbare markten

Wekelijkse markt

Download de marktbrochure

Beveren
Iedere dinsdag wordt in de deelgemeente Beveren een markt van allerlei koopwaren gehouden op de Grote Markt, in de Stationsstraat, in de Peperstraat en in de Lange Dreef. De verkoop begint om 8 uur en eindigt om 13 uur. Ten vroegste vanaf 5 uur mag begonnen worden met het opstellen van de kramen. Om 14 uur moet de markt ontruimd zijn.

Iedere zaterdag wordt in de deelgemeente Beveren een boerenmarkt gehouden in de Lange Dreef, tussen de Gravendreef en Stationsstraat. Deze markt is voorbehouden voor de rechtstreekse verkoop van eigen producten uit land- en tuinbouw. De verkoop begint om 13 uur en eindigt om 16 uur. Vanaf 12 uur mag begonnen worden met het opstellen van de kramen. Om 17 uur moet de markt ontruimd zijn. De deelnemers verplichten er zich toe tot 16 uur op de markt te blijven, tenzij hun goederen volledig uitverkocht zijn

Haasdonk
Iedere woensdag wordt in deelgemeente Haasdonk een markt van allerlei koopwaren gehouden op het Pastoor Verwilghenplein. De verkoop begint om 8 uur en eindigt om 15 uur. Ten vroegste vanaf 5 uur mag gestart worden met het opstellen van de kramen. Om 16 uur moet de markt ontruimd zijn.

Melsele
Iedere zaterdag wordt in de deelgemeente Melsele een markt van allerlei koopwaren gehouden in de Kerkendam en op het Kerkplein (van Kerkendam tot Dambrugstraat). De verkoop begint om 8 uur en eindigt om 13 uur. Ten vroegste vanaf 6 uur mag gestart worden met het opstellen van de kramen. Om 14 uur moet de markt ontruimd zijn.

Feest- , avond-, of jaarmarkten

Deze markten kunnen slechts worden georganiseerd door het college van burgemeester en schepenen of mits voorafgaande toestemming van het college van burgemeester en schepenen. Dagen en uren worden door het college van burgemeester en schepenen bepaald of goedgekeurd. Zij staan ook in de activiteitenkalender.

Meer informatie:

Dienst Economie
Stationsstraat 2, 9120 Beveren
Tel. 03 750 16 76
E-mail: economie [at] beveren [dot] be